Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 ***
Sănătatea, o prioritate E-mail
(1 vot)
Vineri, 13 Aprilie 2018
Conditii mai bune pentru micii pacienti brasoveni si nu numai. O nouă investiție finanțată din bugetul Județului Brașov, a fost finalizată la Spitalul Clinic de Copii. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea Secției de Chirurgie, care dispune de 20 de paturi.În urma unor lucrări care au durat șase luni, saloanele cu două, trei sau patru paturi din cadrul acestei secții au fost complet renovate și recompartimentate, astfel încât fiecare să dispună de baie proprie. Spitalul brasovean trateaza anual 2000 de pacienti in regim de spitalizare continua si 2000 in regim spitalizare de zi.
1304sop
 
Liliecii negri s-au intors cu bine! E-mail
(2 voturi)
Joi, 12 Aprilie 2018
120 de militari de la Batalionul 228 Apărare Antiaeriană s-au intors dupa 6 luni in tara. Alături de 1.000 de americani şi britanici, românii au stationat intr-o baza din Polonia, din apropierea granitei, cu enclava rusă Kaliningrad. Acestia s-au intors cu bine si spun ca in timpul misiunii au avut foarte multe de invatat.
1204sicb
 
PUBLICITATE
 
Măsuri doar la sesizări E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Asa cum atrageam atentia in jurnalele noastre, rigolele de pe marginea DN 1, arata ca o adevarata groapa de gunoi. Cu toate ca vorbim despre o zona turistica, foarte cautata de catre vizitatori din tara si strainatate, intrarea in judet este o rusine. Responsabilii pentru curatarea zonei spun ca in curand totul va arata impecabil.
1104mdls
 
DN1 - coşmar în Ghimbav E-mail
(6 voturi)
Miercuri, 28 Martie 2018
Seria de groază a drumurilor naţionale de pe raza judeţului Braşov continuă. De această dată vorbim despre DN1, porţiunea care tranzitează Ghimbavul. Craterele uriaşe din asfalt, gurile de canal ieşite din şosea,. Sunt doar câteva exemple ale dezastrului. Asta după ce, la fel ca pe DN11, DRDP Braşov efectuează frecvent lucrări. Mai mult, aici nu mai vorbim de problemne de construcţie. Contactaţi telefonic, reprezentanţii CNAIR spun că începând de săptămâna viitoare se vor face reparaţii provizorii iar în câteva luni va fi semnat şi contractul pentru reabilitarea completă a drumului.
DN 11 Ghimbav
 
PUBLICITATE
 
DN 11, ruşinea judeţului ! E-mail
(1 vot)
Luni, 26 Martie 2018
DN 11 sau ruşinea judeţului. Aşa se poate vorbi despre drumul care în fiecare an, în fiecare lună, în fiecare zi, are nevoie de noi reparaţii. DN 11, a ajuns un cosmar, iar situaţia se repetă de câteva ori pe an. Groapă langă groapă, obligă şoferii să facă slalom, iar cei care nu reuşesc, se pot opri în primul service. Compania Naţională de Drumuri, admite că ce se întamplă la Braşov depăşeşte orice imaginaţie şi cere directorilor regionali să ia măsuri urgente.
DN 11, ruşinea judeţului !
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Luni
aprilie
2018
23
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 23 aprilie


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .