Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Ziua internaţională a muzeelor E-mail
(1 vot)
Joi, 18 Mai 2017
Comunitatea mondială a muzeelor sărbătoreşte, în fiecare an, la 18 mai,Ziua Internaţională a Muzeelor. Instituţia pentru prima dată în anul 1977, ziua este sărbătorită de către toate muzeele membre ale asociaţiei internaţionale, mai precis peste 30.000 de instituţii muzeale din 100 de ţări. Dintre toate activităţile pregătite cu această ocazie, cea mai cunoscută este Noaptea Muzeelor, eveniment care se desfăşoară şi la Braşov la finalul săptămânii şi care reuşeşte să atragă anual câteva mii de vizitatori.
Ziua internationala a muzeelor
 
Mecatronica la 25 de ani ! E-mail
(0 voturi)
Miercuri, 17 Mai 2017
Drone proiectate şi realizate în totalitate de studenţi, roboţi programaţi pe loc pentru a parcurge un traseu contra-cronometru, sisteme modulare de producţie, toate pot fi văzute in aceste zile în competiţiile organizate la Universitatea Transilvania , cu ocazia Zilelor Educaţiei Mecatronice. Studenţi din 10 centre universitare din ţară se intrec în proiectarea, asamblarea, programarea şi utilizarea acestor sisteme, în cadrul mai multor concursuri care marchează 25 de ani de la înfiinţarea specializării de Mecatronică la Braşov.
Mecatronica la 25 de ani !
 
PUBLICITATE
 
O viata sănătoasă E-mail
(3 voturi)
Vineri, 12 Mai 2017
Obezitatea în rândul tinerilor esteo problemă recunoscută la nivel mondial. Nici ţara noastră nu a fost ocolită de acest fenomen, în ultimii ani incidenţa acestor cazuri şi implicit complicaţiile rezultate au crescut într-un mod alarmant. Pentru a încerca să remedieze această situaţie Fundaţia Spitalului Sfântul Constantin şi fundaţia Bayer au demarat o campanie adresată tinerilor ce promovează un stil de viaţă sănătos dar şi pentru a prezenta riscurile la adresa sănătăţii la care se expun o dată ajunşi la vârsta adultă.
O viata sănătoasă
 
Rezolvare şi nu prea E-mail
(1 vot)
Miercuri, 10 Mai 2017
Au început lucrările de îmbunătăţire a sistemului de preluare a apelor meteorice din zona Stadionului Tineretului, unde, în ultimii ani, au fost mari probleme în timpul ploilor torenţiale. Soluţia propusă Primăria Braşov şi implementată de Compania Apa este de a amenaja, într-o primă etapă, un sistem de canalizare paralel cu cel existent, care, va fi legat la Canalul Timiş. Lucrarea va costa aproximativ 260000 de euro iar municipalitatea speră să fie gata în maxim o lună.
Rezolvare şi nu prea
 
PUBLICITATE
 
O şansă la viaţă E-mail
(0 voturi)
Marţi, 09 Mai 2017
Secţia de terapie acută a Spitalului Clinic Judeţean de Copii are la dispoziţie aparatură medicală necesară pentru o mai bună funcţionare a acestei secţii. Organizaţia Salvaţi Copii cu sprijinul platformei on-line Libris.ro au făcut o donaţie în valoare de peste 24.000 de euro spitalului în cadrul campaniei de combatere a mortalităţii infantile. Ţinând cont că unitatea Brasoveană deserveşte şi judeţele limitrofe, iar aparatura din dotare este veche de peste 30 de ani, iniţiatorii proiectului au considerat necesară sprijinirea eforturilor medicilor cu ajutorul acestei donaţii.
O şansă la viaţă
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
sâmbata
iunie
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 23 iunie


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .