Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
O şansă la viaţă E-mail
(0 voturi)
Marţi, 09 Mai 2017
Secţia de terapie acută a Spitalului Clinic Judeţean de Copii are la dispoziţie aparatură medicală necesară pentru o mai bună funcţionare a acestei secţii. Organizaţia Salvaţi Copii cu sprijinul platformei on-line Libris.ro au făcut o donaţie în valoare de peste 24.000 de euro spitalului în cadrul campaniei de combatere a mortalităţii infantile. Ţinând cont că unitatea Brasoveană deserveşte şi judeţele limitrofe, iar aparatura din dotare este veche de peste 30 de ani, iniţiatorii proiectului au considerat necesară sprijinirea eforturilor medicilor cu ajutorul acestei donaţii.
O şansă la viaţă
 
Pasajul să mai aştepte E-mail
(2 voturi)
Vineri, 05 Mai 2017
Proasta comunicare mută scandalul de la pod în prefectură. Lipsa oricăror explicaţii din partea reprezentanţilor direcţiei de drumuri şi poduri Braşov, privind redeschiderea pasajului spre Sânpetru, l-a determinat pe prefect să convoace o întâlnire şi să ceară lămuriri. Odată cu prezenţa acestora în instituţie, şi-au fâcut apariţia şi protestatarii care spun că s-au săturat de amânări şi de lipsa de respect, manifestată de conducerea direcţiei de drumuri.
Pasajul să mai aştepte
 
PUBLICITATE
 
Aşteaptă recepţia lucrării E-mail
(3 voturi)
Miercuri, 03 Mai 2017
Problema pasajului de la Sânpetru sau o poveste fără sfârşit. Dupa ce luni de zile locuitorii de aici au fost obligaţi să ocoleasca 12 km pentru a ajunge acasă sau la locul de muncă, acum acesta stă încă închis, deoarece este în procedură de receptie. Când se va deschide, mai precis, nu spune nimeni, conducerea direcţiei de drumuri şi poduri Braşov, fiind prea ocupată să dea astfel de răspunsuri.
Asteapta recepria lucrarii
 
Stop obezităţii! E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 03 Mai 2017
Datele oficiale arată că tot mai multe persoane se confruntă cu probleme de greutate încă de la vârste fragede. Motivele sunt de cele mai multe ori alimentaţia şi lipsa mişcării. Cum încă de mici ne formăm nişte obiceiuri ce cu greu pot fi corectate în timp, medicii de la un spital privat au lansat un program de informare în liceele braşovene. Aceştia s-au întâlnit cu elevii şi le-au povestit despre ce înseamnă sănătate, alimentaţie sănătoasă şi cât de important este sportul în viaţa de zi cu zi.
Stop obezităţii!
 
PUBLICITATE
 
Poezia populara de nunta E-mail
(1 vot)
Joi, 27 Aprilie 2017
Serviciul Cultura Traditionala din cadrul Centrului Cultural Reduta i-a invitat pe brasoveni sa participe la lansarea unei carti document: Poezia populară de nuntă. Culegere de texte din zonele etnofolclorice Ţara Oltului şi Rupea". Volumul cantece si strigaturi pastrate de-a lungul generatiilor, care spera initiatorii acestui proiect, sa devina un punct important pentru consolidarea identitatii locale. De asemenea cei prezenti s-au delectat si cu o demonstratie realizata de catre un grup de pastratori ai traditiilor din zona Palos-Rupea.
Poezia populara de nunta
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Miercuri
mai
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Student Show 23 mai 2017


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .