Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Tot mai mulţi studenţi străini E-mail
(8 voturi)
Joi, 02 Martie 2017
Universitatea Transilvania incepe sa devina atractiva pentru studentii straini. In cadrul programului Erasmus plus, universitatea gazduieste in acest an peste 60 de studenti din intreaga lume la diferite specializari. Astazi un nou grup de bursieri a ajuns in brasov fiind primiti la Centrul Multicultural al Universitatii pentru a isi cunoaste colegii, dar si profesorii pentru acest semestru. De asemenea noii student au avut ocazia sa impartaseasca impresii alaturi de cei care se afla pentru al doilea an consecutive in orasul nostru.
Tot mai mulţi studenţi străini
 
Iarna este de vină E-mail
(4 voturi)
Luni, 27 Februarie 2017
Drumul naţional 11 Braşov-Prejmer, sau cum putem să ne distrugem maşinile, timpul şi nervii în doar câţiva kilometri. Starea acestui tronson este deplorabilă, o adevărată ruşine pentru judeţ şi pentru autorităţi. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, spun că de vină este iarna şi temperaturile scăzute, lucrari s-ar fi facut, în urmă cu doua săptamâni, dar..,..ghinion, nu au ţinut.
Iarna este de vină
 
PUBLICITATE
 
Ancheta continua E-mail
(1 vot)
Joi, 23 Februarie 2017
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și va efectua o anchetă într-un caz de violență verbală la care ar fi fost supuși elevii clasei a-II-a din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 4 din Brașov. Sesizarea din oficiu și ancheta vizează posibila încălcare a legii, privind dreptul la învățătură și protecția copiilor și a tinerilor.
Ancheta continua
 
Rezultate de top E-mail
(2 voturi)
Marţi, 21 Februarie 2017
Brasovul se poate lauda ca fiind unul dintre putinele judete in care functioneaza un centru de excelenta pentru tinerii cu rezultate deosebite la invatatura. La aproape un an de la infiintare si multa munca tinerii capabili de performanta au confirmat talentul lor aducand la Brasov trofeele si medaliile de la concursul international de fizica de la Voronet. Centrul de Excelenta este unul dintre cele mai bine dotate unitati de invatamant din judet si din tara cu laboratoare din care nu lipsesc echipamente de cercetare de ultima generatie.
Rezultate de top
 
PUBLICITATE
 
Lumină şi culoare E-mail
(1 vot)
Joi, 16 Februarie 2017
Muzeul Civilizatiei Urbane i-a invitat pe brasovenii iubitori de pictura sa participle la lansarea unui album apartinand artistei brasovene Aurelia Stoie Marginean. Tema propusa de aceasta data este una plina de o profunda incarcatura simbolica si chiar religioasa: Ierusalimul vazut prin ochii unui pictor. Albumul face parte dintr-un proiect mai amplu prin intermediul caruia pictorita brasoveana a tinut sa impartaseasca locuri si trairi interioare din calatoriile sale de pe intreg mapamondul.
Lumină şi culoare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
marti
aprilie
2017
25
 

Translate

Video

Nova TV
Emisiune 24 aprilie 2017


Robe de Soirée Grande Taille - Robe de Soirée Grande Taille pour femme ronde dans boutique robe soirée 1Robe en ligne.
Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .