Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Pasajul să mai aştepte E-mail
(2 voturi)
Vineri, 05 Mai 2017
Proasta comunicare mută scandalul de la pod în prefectură. Lipsa oricăror explicaţii din partea reprezentanţilor direcţiei de drumuri şi poduri Braşov, privind redeschiderea pasajului spre Sânpetru, l-a determinat pe prefect să convoace o întâlnire şi să ceară lămuriri. Odată cu prezenţa acestora în instituţie, şi-au fâcut apariţia şi protestatarii care spun că s-au săturat de amânări şi de lipsa de respect, manifestată de conducerea direcţiei de drumuri.
Pasajul să mai aştepte
 
Aşteaptă recepţia lucrării E-mail
(3 voturi)
Miercuri, 03 Mai 2017
Problema pasajului de la Sânpetru sau o poveste fără sfârşit. Dupa ce luni de zile locuitorii de aici au fost obligaţi să ocoleasca 12 km pentru a ajunge acasă sau la locul de muncă, acum acesta stă încă închis, deoarece este în procedură de receptie. Când se va deschide, mai precis, nu spune nimeni, conducerea direcţiei de drumuri şi poduri Braşov, fiind prea ocupată să dea astfel de răspunsuri.
Asteapta recepria lucrarii
 
PUBLICITATE
 
Stop obezităţii! E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 03 Mai 2017
Datele oficiale arată că tot mai multe persoane se confruntă cu probleme de greutate încă de la vârste fragede. Motivele sunt de cele mai multe ori alimentaţia şi lipsa mişcării. Cum încă de mici ne formăm nişte obiceiuri ce cu greu pot fi corectate în timp, medicii de la un spital privat au lansat un program de informare în liceele braşovene. Aceştia s-au întâlnit cu elevii şi le-au povestit despre ce înseamnă sănătate, alimentaţie sănătoasă şi cât de important este sportul în viaţa de zi cu zi.
Stop obezităţii!
 
Poezia populara de nunta E-mail
(1 vot)
Joi, 27 Aprilie 2017
Serviciul Cultura Traditionala din cadrul Centrului Cultural Reduta i-a invitat pe brasoveni sa participe la lansarea unei carti document: Poezia populară de nuntă. Culegere de texte din zonele etnofolclorice Ţara Oltului şi Rupea". Volumul cantece si strigaturi pastrate de-a lungul generatiilor, care spera initiatorii acestui proiect, sa devina un punct important pentru consolidarea identitatii locale. De asemenea cei prezenti s-au delectat si cu o demonstratie realizata de catre un grup de pastratori ai traditiilor din zona Palos-Rupea.
Poezia populara de nunta
 
PUBLICITATE
 
Asteapta receptia lucrarii E-mail
(3 voturi)
Luni, 24 Aprilie 2017
Pasajul de la Sânpetru intinde nervii soferilor. Desi initial acesta trebuia sa fie dat in folosinta la 25 aprilie, acum termenul a fost amanat. Nimeni nu stie exact motivele, mai ales ca acesta este circulabil deja, de cateva zile, iar oamenii care fac naveta sunt obligati sa ocoleasca in fiecare zi zeci de kilometri, pentru a ajunge acasa.
Asteapta receptia lucrarii
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
sâmbata
iunie
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 23 iunie


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .