Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
După 80 de ani E-mail
(3 voturi)
Luni, 03 Iulie 2017
Credincioșii din Prejmer, județul Brașov, au participat în număr mare la sfințirea noii biserici din localitate, o sărbătoare intrată în istoria comunității ca o zi în care s-a împlinit un vis al strămoșilor și înaintașilor de a ridica o biserică măreață în centrul localității. Sfințirea bisericii noi din Prejmer a fost săvârșită în Duminica a patra după Rusalii de un sobor de arhierei, preoți și diaconi condus de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.
După 80 de ani
 
Suflet românesc E-mail
(3 voturi)
Joi, 29 Iunie 2017
Primăria Comunei Prejmer alături de Agenţia Metropolitană Braşov dar şi numeroase instituţii de educaţie şi cultură a anuţat prima ediţie a Festivalului Internaţional Suflet Românesc. Evenimentul îşi propune să reunească ansambluri folclorice din ţară şi străinătate, solişti vocali de excepţie dar şi meşteşugari şi producători locali. Accentul principal va fi pus pe tradiţiile populare dar vor fi incluse şi concerte, expoziţii sau proiecţii de film. Evenimentul va avea deschiderea oficială Duminică 2 iulie.
Suflet românesc
 
PUBLICITATE
 
Intra în lumea lor E-mail
(3 voturi)
Luni, 26 Iunie 2017
Braşovenii sunt invitaţi la centrul Cultural Reduta să viziteze o expoziţie dedicată vieţii satului Dăişoara. Angela Boboia a reusit să reconstruiască într-o maniera originală portul şi tradiţiile satului din care provine folosindu-se de păpuşi. Fiecare piesă de vestimentaţie este realizată manual respectând în totalitate elementele specifice Dăişoarei. Expoziţia se află în premieră în oraşul nostru şi continuă seria de evenimente estivale.
Intra in lumea lor
 
Se muta urgentele la policlinica E-mail
(2 voturi)
Vineri, 23 Iunie 2017
Incepand de marti, unitatea de primiri urgente de la Spitalul Clinic Județean se va muta în clădirea fostei policlinici, cu intrarea de pe strada Octavian Augustus, pentru ca in vechiul spatiu sa se poata demara lucrarile de reabilitare. Acestea sunt programate sa dureze aproximativ un an si jumatate. In toata aceasta perioada, accesul cu autoturisme pe strada Octavian Augustus se va face restricţionat pe un singur sens, dinspre Calea Bucureşti spre Strada Traian, şi se va amenaja o parcare pentru ambulanţele care vor deservi UPU.
Se muta urgentele la policlinica
 
PUBLICITATE
 
Excelenţă la Şaguna E-mail
(5 voturi)
Miercuri, 14 Iunie 2017
Elevii Colegiului Naţional "Andrei Şaguna" din Braşov au câştigat trei premii întâi la un concurs internaţional organizat de NASA, avand ca temă proiectarea unor mici planete artificiale pe care pot trăi oameni. Elevii au fost nevoiţi să găsească soluţii viabile pentru sustenabilitatea vieţii, de la date tehnice până la cele de convieţuire şi organizare socială. Acesta este cel mai bun rezultat al României de până acum, iar coordonatorul este profesoara Carmen Tănăsescu.
Excelenţă la Şaguna
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Joi
august
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Ambasador Play emisiune 19 august


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .