Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390
La ceas aniversar E-mail
(2 voturi)
Joi, 29 Noiembrie 2018
La 100 de ani de la înfăptuirea României Mari, avem obligația să lăsăm ceva urmașilor noștri. Este mesajul transmis de către cei de la Colegiul Național Unirea, care au organizat un spectacol cu ocazia aniversării centenarului. Sunt unirist și îmi iubesc țara, a strâns în curtea liceului, toți elevii colegiului care alături de profesori au arătat întregii lumi ce viitor frumos poate avea România.
 
"I have the power" E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 28 Noiembrie 2018
"I have the power" este programul derulat de către Şcoală Gimnazială nr.2 "Diaconu Coresi", în parteneriat cu alte instituții dar și alte școli din mai multe ţări, cum ar fi Turcia, Italia, Portugalia, Lituania sau Bulgaria.  "I have the power" este un titlu reprezentativ, deoarece proiectul desfăşoară activităţi ce implică integrarea elevilor cu nevoi speciale. Aceștia au fost oaspeţii Muzeului de Etnografie, unde le-au fost pregătite mai multe surprize.
 
PUBLICITATE
 
Premieră în cardiologie E-mail
(3 voturi)
Vineri, 23 Noiembrie 2018
Premieră în cardiologia românească la Spitalul de cardiologie Clinicco Brașov, unde a fost implantat cel mai performant dispozitiv de resincronizare cardiacă din lume. Aparatul este utilizat în tratarea pacienților cu insuficiență cardiacă, boală care afectează circa 1 milion de români și care constituie principala cauză de mortalitate din țara noastră.
 
Împreună pentru un nou cămin E-mail
(1 vot)
Joi, 22 Noiembrie 2018
Structură învățământului profesional în Brașov este bine definită, Şcoala Kronstadt devenind în ultimul timp reper la nivel național. Aici învață peste 700 de elevi, iar cazarea lor a devenit o problemă reală, care a condus chiar la refuzarea unor cereri de înscriere. În acest sens, a luat ființă un parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Școală Profesională Germană Kronstadt, Primăria Brașov și Asociația DWK Fit fot Future, pentru construirea unui cămin pentru elevi.
 
PUBLICITATE
 
Primul zâmbet E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Oamenii cu suflet, aduc micuților din maternități primul zâmbet. Kaufland România, în colaborare cu Organizația Salvați Copiii, a lansat proiectul prin care oferă mamelor din întreagă țară sprijin încă din primele clipe de viată ale nou-născutului.Astfel, 30 de maternităti din România vor primi cutii complete cu lucruri necesare bebelușilor, esențiale pentru primele săptămani de viată și care pot însemna un sprijin major pentru părintii din comunităti vulnerabile. Proiectul vine în beneficiul a 3000 de proaspete mămici.
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Vineri
decembrie
2018
14
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 14 decembrie


Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .