Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 ***
DN 11, ruşinea judeţului ! E-mail
(1 vot)
Luni, 26 Martie 2018
DN 11 sau ruşinea judeţului. Aşa se poate vorbi despre drumul care în fiecare an, în fiecare lună, în fiecare zi, are nevoie de noi reparaţii. DN 11, a ajuns un cosmar, iar situaţia se repetă de câteva ori pe an. Groapă langă groapă, obligă şoferii să facă slalom, iar cei care nu reuşesc, se pot opri în primul service. Compania Naţională de Drumuri, admite că ce se întamplă la Braşov depăşeşte orice imaginaţie şi cere directorilor regionali să ia măsuri urgente.
DN 11, ruşinea judeţului !
 
La Multi Ani Politia Romana E-mail
(1 vot)
Vineri, 23 Martie 2018
25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române. Oamenii legii au sarbatorit in cadru oficial, 196 de ani de la inmfiintarea serviciului. Din pacate vremea capricioasa i-a impiedicat sa iasa in Piata Sfatului, alaturi de braasoveni.
La Multi Ani Politia Romana
 
PUBLICITATE
 
Capcane pentru şoferi E-mail
(1 vot)
Joi, 22 Martie 2018
Starea drumurilor din judeţ şi pericolele pe care acestea le reprezintă au fost subiectul sedinţei ATOP. reprezentanţi ai DRDP au fost invitaţi pentru a da explicaţii însă ca de obicei tupeul lor este fără limite. Chiar dacă situaţia este din ce în ce mai gravă, drumurile au devenit o ruşine şi s-au transformat în capcane pentru participanţii la trafic, şefii din direcţia de drumuri Braşov ridică nepăsători din umeri.
Capcane pentru şoferi
 
A xv-a ediţie E-mail
(2 voturi)
Marţi, 20 Martie 2018
Brasovenii sunt invitati si in acest an la evenimentul devenit deja traditie pentru viata culturala cea de-a XV-a editie a Targului International de Carte si Muzica. Inca de la prima editie, evenimentul a adus laolalta tot mai multi participanti si oaspeti de renume atat din spatiul literar autohton cat si din cel international. Nici celelalte arte nu au fost omise, de-a lungul timpului s-a conturat un caracter dinamic al manifestarii prin intermediul nenumaratelor lansari de carte sau recitaluri de muzica si poezie.
A xv-a ediţie
 
PUBLICITATE
 
Supărat pe Garda Forestieră E-mail
(1 vot)
Luni, 19 Martie 2018
Codul roşu de săptămâna trecută a scos la iveală probleme vechi, ce se repeta la fiecare adiere de vânt. Copaci prăbusiţi peste calea ferata, nu este o situaţie dorită şi cu atât mai puţin de neacceptat. Prefectul a convocat într-o şedinţă toţi factorii implicaţi şi a cerut soluţii clare până vineri. Acesta spune că situaţia nu trebuie să se mai repete.
Supărat pe garda forestieră
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Miercuri
aprilie
2018
25
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 24 aprilie


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .