Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Asteapta receptia lucrarii E-mail
(3 voturi)
Luni, 24 Aprilie 2017
Pasajul de la Sânpetru intinde nervii soferilor. Desi initial acesta trebuia sa fie dat in folosinta la 25 aprilie, acum termenul a fost amanat. Nimeni nu stie exact motivele, mai ales ca acesta este circulabil deja, de cateva zile, iar oamenii care fac naveta sunt obligati sa ocoleasca in fiecare zi zeci de kilometri, pentru a ajunge acasa.
Asteapta receptia lucrarii
 
Legea uceniciei în dezbatere E-mail
(2 voturi)
Joi, 20 Aprilie 2017
Ucenicia la locul de muncă a fost legiferată în anul 2005. La 12 ani de la promulgarea legii, societatea românească a trecut printr-o serie de schimbări care au readus în discuţie acest subiect. Camera de Comerţ şi industrie a organziat o dezbatere privind modificarea şi completarea acestor legi, la care au fost invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor descentralizate dar şi ai mediului de afaceri braşovean.
Legea uceniciei în dezbatere
 
PUBLICITATE
 
Meteorit la Râşnov E-mail
(0 voturi)
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Parcul cu dinozauri din Rasnov ofera vizitatorilor o noua atractie: un meteorit. Cei de aici au amenajat un sit care recreeaza impactul cu un astfel de corp cosmic alaturi de un exponat autenti gasit pe teritoriul tarii noastre. Reprezentantii administratiei declara ca astfel de initiative vor continua in perioada urmatoare, dorind in acest fel sa consolideze caracterul educativ al parcului.
Meteorit la Râşnov
 
Să fim mai buni E-mail
(1 vot)
Joi, 13 Aprilie 2017
200 de braşoveni, enoriaşi ai Bisericii Schimbarea la Faţă de la Micşunica, dar şi oameni cu posibilităţi reduse, au primit în Joia Mare, o masă caldă, formată din produse de post, de la patronul unei mari firme de catering din Braşov. Acţiunea este deja o tradiţie pentru Liviu Lupu care pe această cale a ţinut să le transmită braşovenilor gândurile sale bune, cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale.
Să fim mai buni
 
PUBLICITATE
 
Donează sânge! Împreună pentru o viaţă E-mail
(4 voturi)
Miercuri, 05 Aprilie 2017
În întâmpinarea Zilei Mondiale a Sănătății, care se sărbătorește pe 7 aprilie, clinicile private din Brasov si-au dat mana la cea de-a 5-a editie a campaniei “Donează sânge! Împreună pentru viață”. Acțiunea va avea loc pe pe parcursul a doua zile iar organizatorii asteapta rezultate excceptionale, si spera ca brasovenii sa constientizeze cat de important este un asemenea gest, pentru cei care se afla in situatii critice.
Donează sânge! Împreună pentru o viaţă
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Miercuri
mai
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Student Show 23 mai 2017


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .