Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
În slujba cetăţeanului E-mail
(7 voturi)
Vineri, 31 Martie 2017
În fiecare an, în 3 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Jandarmeriei Române. În 2017, se împlinesc 167 de ani de existenţă a instituţiei, context în care in intreaga tara vor avea loc ceremonii speciale. Misiunile principale ale Jandarmeriei Române sunt: asigurarea și restabilirea ordinii publice, transportul și paza valorilor, bunurilor și materialelor periculoase, dar și paza și apărarea obiectivelor de importanță deosebită.
În slujba cetăţeanului
 
Dezbatere pe termie E-mail
(5 voturi)
Joi, 23 Martie 2017
Membrii Comisiei pentru Industrie şi Servicii din cadrul Camerei Deputatilor s-au reunit la Braşov pentru a participa la o dezbatere legată de noua lege de reglementare a serviciilor publice pentru furnizarea energiei termice populatiei. Printre obiectivele noii legi se numara asigurarea furnizarii si calitatii energiei termice catre consumatorul casnic, accesul mai simplu la energia termica, dar si crearea unui cadru concurential pentru toti producatorii. La eveniment au participat atat reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii, ANRE, ANRSC, consilieri locali PSD, dar si ai asociatiilor de proprietari.
Dezbatere pe termie
 
PUBLICITATE
 
Protestul continuă E-mail
(2 voturi)
Marţi, 21 Martie 2017
Angajatii agentiilor de mediu continua protestele. Dupa ce in urma cu o saptamana acestia au intrerupt activitatea si au iesit in fata institutiilor pentru a atrage atentia asupra discriminarii la care sunt supusi, nimeni nu i-a bagat in seama. Pentru ca protestul lor a trecut neobservat iar autoritatile nu s-au obosit macar sa le dea un raspuns, acestia au iesit din nou in strada pentru 2 ore si spun ca sunt dispusi chiar sa treaca la masuri drastice.
Protestul continuă
 
76 de ani de istorie E-mail
(1 vot)
Vineri, 17 Martie 2017
Dublă comemorare în Scheii Braşovului. 17 martie este ziua în care se împlinesc 76 de ani de la moartea marelui diplomat şi om politic, Nicolae Titulescu dar şi 25 de ani de când rămăşitele, au fost aduse în ţară şi înhumate în cimitirul bisericii Sfântul Nicolae. Nicolae Titulescu a contribuit la recunoaşterea înternaţională a României atât din poziţia de Ministru al afacerilor străine cât şi prin mandatele de preşedinte al Ligii Naţiunilor de la Geneva. Din păcate în acest an, prezenţa autorităţilor nu a fost vizibilă, organizatorii fiind de-a dreptul dezamăgiţi de această atitudine.
76 de ani de istorie
 
PUBLICITATE
 
Povestea dulce de altadata E-mail
(1 vot)
Joi, 16 Martie 2017
Expozitia gazduita de catre Muzeul Civilizatiei Urbane a trezit interesul brasovenilor. Institutia de cultura a primit o serie de donatii din partea fostilor lucratori din fabricile de ciocolata pentru a completa colectia déjà expusa. De asemenea a fost organizata o intalnire cu angajati ai fabricii pentru a strange informatii relevante despre istoria productiei de ciocolata la Brasov in perioada 1950 – 1980.
Povestea dulce de altadata
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Miercuri
mai
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Student Show 23 mai 2017


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .