Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Ziua mersului pe jos E-mail
(1 vot)
Marţi, 03 Octombrie 2017
In fiecare an in data de 3 octombrie este celebrata Ziua Mondiala a Mersului pe Jos, eveniment care isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos prin miscare si care atrage in fiecare an peste 15 milioane de participanti din peste 50 de tari de pe intreg mapamondul. Actiunea a ajuns si in orasul nostru la initiativa Crucii Rosii in parteneriat cu Primaria Brasov, Spitalul CLINICCO, dar si alte ONG-uri. In acest scop, participantii au parcurs un traseu prestabilit: Parcul Central – Aleea de sub Tâmpa, Poarta Ecaterina Schei – Aleea După Ziduri – Livada Poştei – Parcul Central, pe jos pentru a demonstra ca oricine poate practica acest gen de activitate fizica.
Ziua mersului pe jos
 
Orice minut conteaza E-mail
(1 vot)
Vineri, 29 Septembrie 2017
Pompierii braşoveni vor putea acţiona cu mai multă rapiditate în zona turistică Bran - Moieciu - Fundata, în caz de urgenţă, datorită noului punct de lucru inaugurat la Moieciu, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Remiza va avea ca scop asigurarea intervenţiilor în zona Bran - Moieciu – Fundata si va scurta timpul de interventie cu cel putin 20 de min. in viitor se are in vedere si infiintarea unei statii SMURD.
Orice minut conteaza
 
PUBLICITATE
 
Zilele forestierului la Zizin E-mail
(1 vot)
Joi, 28 Septembrie 2017
O nouă ediţie a Zilelor Forestierului, un eveniment cu tradiţie pentru companiile care activează în domeniul exploatării lemnului, şi-a deschis astăzi porţile. Peste 100 de brand-rui din întreaga lume, vor prezenta, vreme de 3 zile cele mai noi inovaţii tehnologice şi vor dezbate propuneri care să sprijine dezvoltarea durabile a acestui doemniu. La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţi ai administraţiei judeţene şi locale, ai universităţilor de profil dar şi ai ocoalelor silvice de stat şi private.
Zilele forestierului la Zizin
 
Cu paşi mici către aeroport E-mail
(1 vot)
Miercuri, 27 Septembrie 2017
Conform prevederilor contractuale, firma de proiectare care a câştigat contractul, pentru proiectul tehnic al aeroportului de la Ghimbav, a predat documentaţia la termenul stabilit. Proiectul tehnic va fi analizat în vederea avizării de către Comisia Tehnico-Economică a Consiliului Județean Brașov, după care va fi depus la Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru avizare. După obținerea avizului Autorității Aeronautice vor iniția procedura de achiziție publică în vederea selectării constructorului care va executa proiectului.
Cu paşi mici către aeroport
 
PUBLICITATE
 
Toamna protestelor E-mail
(2 voturi)
Marţi, 26 Septembrie 2017
Protestele au cuprins întreaga ţară! Sub sloganul "Nu experimentelor sociale pe români!", liderii sindicali spun că transferul contribuţiilor la CAS şi CASS exclusiv pe umerii angajaţilor, încalcă convenții internaționale ratificate de România cu privire la sistemele de securitate socială și directive europene. si la brasov peste 100 de persoane au iesit sa-si strige nemultumirile, in fata prefecturii.
Toamna protestelor
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
marti
decembrie
2017
12
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 12 decembrie


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .