Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Cicloturism la Zărneşti E-mail
(2 voturi)
Joi, 07 Septembrie 2017
Administraţia Parcului Naţional Piatra Craiului, în colaborare cu primăria Zărneşti şi în parteneriat cu o companie multinaţională au prezentat un poiect de promovare a cicloturismului în zonă. Acesta a presupus identificarea, marcarea în teren şi promovarea în rândul turiştilor a 11 trasee de cicloturism pe raza Parcului Naţional Piatra Craiului pentru a veni în întâmpinarea iubitorilor de natură. Prin intermediul acestei iniţiative, Zărneştiul intră în clubul select al localităţilor care promovează atât frumuseţea mediului înconjurător cât şi un stil de viaţă sănătos.
Cicloturism la Zărneşti
 
O nouă conducere la RATBV S.A. E-mail
(8 voturi)
Joi, 10 August 2017
RATBV S.A. are o nouă echipă de conducere, până la organizarea concursului, mai precis timp de 4 luni. Ovidiu Bucurei, fost director economic, este actualul director general. Acesta spune că în perioada următoare prioritar este contractul cu Banca Europeană, pentru achiziţia de autobuze. Dacă totul funcţionează bine, cel mai târziu în noiembrie acesta va fi semnat, urmând ca în decurs de 5 luni să fie achiziţionate maşinile.
O nouă conducere la RATBV S.A.
 
PUBLICITATE
 
Biroul unic E-mail
(4 voturi)
Miercuri, 09 August 2017
Deşi suntem in perioada concediilor, Biroul Unic înfiinţat în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a funcţionat conform programului stabilit. Au avut loc deja două întâlniri cu agenţii economici care au venit pentru a solicita informaţii privind obţinerea de avize. Biroul a fost deschis oficial la mijlocul lunii trecute, în cadrul acestuia fiind prezente şapte instituţii a căror activitate reglementează buna funcţionare a mediului economic.
Biroul unic
 
Turneul "Nicolae Pescaru" E-mail
(1 vot)
Joi, 03 August 2017
Timp de doua zile Brasovul a devenit gazda primei editii a turneului amical “Nicolae Pescaru”, sportiv care a activat in echipa Steagu Rosu in perioada 1962 – 1980. La eveniment au participat echipele de junior ale CSA Steaua, Petrolul, Oțelul și ACS Steagu Roșu. Competitia s-a desfasurat pe stadionul Metrom unde in prima parte a zile a avut loc finala mica, vineri fiind programata finala mare a competitiei.
Turneul
 
PUBLICITATE
 
O expozitie cu gust E-mail
(2 voturi)
Luni, 31 Iulie 2017
În această vară Muzeul Judeţean de Istorie vine în faţa braşovenilor cu o expoziţie dedicată bucatelor, bucătăriei şi ritualului servirii mesei. “Universul bucătăriei’ propune o călătorie prin decursul a aproape un secol de evoluţie a sticlăriei unde fiecare piesă are o poveste proprie. La materializarea acestui proiect şi-au adus aportul atât instituţia de cultură prin intermediul pieselor aflate în colecţiile muzeului cât şi braşovenii interesaţi. Proiectul a fost secondat de lansarea unei cărţi de bucate cu reţete vechi culese din Braşov.
O expozitie cu gust
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 Înainte > Sfârşit >>

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
sâmbata
octombrie
2017
21
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 20 octombrie


Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .