Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE ÎN REŢEAUA DIGI TV, ÎN REŢEAUA RDS - RCS, ÎN REȚEAUA NEXTGEN CATV ŞI ÎN REŢEAUA DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefon 0368 446045 *** telefax 0368 446046 ***
Porţi deschise la teatru E-mail
(3 voturi)
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Sala de spectacol a Teatrului Arlechino a fost neîncăpătoare pentru copii şi bunici care au venit într-un număr foarte mare la spectacolul dedicat Zilei Naţionale a Culturii. Evenimentul se află deja la cea de-a şaptea ediţie iar pe parcursul timpului a reuşit să stârnească atenţia celor mici care vin din ce în ce mai mulţi la teatru.
Porţi deschise la teatru
 
Ce înseamnă prioritate ??? E-mail
(3 voturi)
Joi, 12 Ianuarie 2017
Deszăpezire ca în basme! Nu sunteţi de acord? Nici noi, la aproape o săptămână după ce reprezentanţii primăriei au promis că vor trimite utilajele inclusiv pe străzile secundare situaţia este sub orice critică. Cei care se încumetă să iasă din case riscă la fiecare pas, dacă nu o fractură gravă, măcar o luxaţie. Munţii de zăpadă sunt peste tot şi din păcate încă o dată, braşovenii aşteaptă degeaba să îi trateze cineva cu respect. Se acţionează în funcţie de priorităţi, spun reprezentanţii primăriei, însă care sunt aceste priorităţi, este greu de decis.
Ce înseamnă prioritate ???
 
PUBLICITATE
 
Modificari de taxe din februarie E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Camera de Comert si Industrie a organizat astazi o conferinta de presa pentru a aduce la cunostinta mediului de afaceri brasovean ultimele modificari in sectorul taxelelor valabile pentru anul 2017. Astfel, incepand cu 1 februarie, cei care doresc sa isi deschida o firma nu vor mai trebui sa achita taxa de inregistrare, indiferent daca este vorba de entitati cu personalitate juridica precum SRL-urile sau persoanele fizice autorizate. De asemenea, prin intermediul actului normativ aprobat anul trecut se mai elimina: taxa pentru eliberarea cazierului fiscal si judiciar, taxa de publicare in Monitorul Oficial sau taxe privind apostilarea si supralegalizarea documentelor.
Modificari de taxe din februarie
 
Vacanţă prelungită pentru o zi E-mail
(3 voturi)
Luni, 09 Ianuarie 2017
Codul portocaliu închide şcolile şi la Braşov. În condiţiile în care meteorologii au emis atenţionări de ger, temperatura mâine urmând să scadă până la -15 grade iar noaptea se pare că temperaturile vor scădea până la -29 de grade. Astfel, grădinițele, școlile generale și liceele din județul Brașov vor fi închise mâine
Vacanţă prelungită pentru o zi
 
PUBLICITATE
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Vineri
martie
2017
24
 

Translate

Video

Nova TV
Replica Brasovului 24 martie


Robe de Soirée Grande Taille - Robe de Soirée Grande Taille pour femme ronde dans boutique robe soirée 1Robe en ligne.
Please update your Flash Player to view content.

Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
centruldepresa.png
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .