Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390
Studio "Dacia Felix" E-mail
(2 voturi)
Marţi, 13 Noiembrie 2018
După proiectele Gală 1987, Orașul Stalin pe înțelesul tuturor și Festivalul de reconstituire istorică în anul 2017, Muzeul Județean de Istorie Brașov a câștigat finanțarea AFCN în anul 2018 pentru incă două proiecte: Studio Dacia Felix și Monumente în mișcare – patrimoniu dispărut.
 
Recunoştinţă adusă lui Coresi E-mail
(2 voturi)
Luni, 12 Noiembrie 2018
Diaconul Coresi, traducător și meșter tipograf originar din Târgoviște, autor al primelor cărti în limba română. A editat în total 39 de titluri de carte, tipărite în sute de exemplare și răspandite în toate ținuturile românești, facilitând unitatea lingvistică a poporului român dar și apariția limbii române literare. De astăzi, această marcantă personalitate a a istoriei, are un bust din bronz, realizat în incinta curții Bisericii Sfântul Nicolae din Schei, lângă muzeul "Prima Școală Românească".
 
PUBLICITATE
 
Aparat de colmatat E-mail
(1 vot)
Vineri, 09 Noiembrie 2018
DRDP Brașov are în posesie un nou aparat modern. Este vorba despre o mașină de colmatat rosturi care ajută la o mai bună întreținere a drumurilor și contribuie la împiedicarea apariției gropilor. Drumarii brașoveni au și început sa foloseasca mașina, spunând că astfel pregătesc șoselele pentru sezonul de iarnă.
 
Renovat la standarde europene E-mail
(1 vot)
Joi, 08 Noiembrie 2018
Mai mulți copii și adulți care suferă de boli incurabile vor beneficia de îngrijire paliativă într-un centru renovat la standarde europene. Au fost finalizate lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a clădirii Hospice-Casă Speranței. 200000 de euro au fost investiți iar acum economiile ce se vor face în foiecare an la facturile de energie, echivalează cu costurile a 140 de zile de spitalizare sau 395 de vizite de îngrijire la domiciliu.
 
PUBLICITATE
 
O expoziţie inedită E-mail
(3 voturi)
Miercuri, 07 Noiembrie 2018
„BRASOVENIILE – RENAȘTEREA MEȘTEȘUGURILOR ISTORICE ALE BRASOVULUI”, ESTE TITLUL SUB CARE S-A VERNISAT O EXPOZIȚIE INEDITĂ, realizată în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie Brașov, Primăria Municipiului Brașov și Modarom. Astfel, inițiatorii proiectului spun că și-au dorit că brașovenii și turiștii să aibă posibilitatea de a intră în contact cu istoria, într-un loc deosebit, cu multe amintiri, acolo unde dintotdeauna, brașovenii și-au dat întâlnire, în capătul străzii Republicii, în colț la Modarom.
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Vineri
decembrie
2018
14
 

Translate

Video

Nova TV
Jurnal 14 decembrie


Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .