Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

*** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 ***
Rezultate finale la Bacalaureat E-mail
(2 voturi)
Luni, 09 Iulie 2018
951 de contestaţii la rezultatele obţinute la probe ale examenului de Bacalaureat au fost înregistrate la Braşov. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, cele mai multe contestaţii au fost depuse la proba de Limba şi Literatura Română. Dupa afisarea rezultatelor, procentul de promovabilitate a crescut cu 2%, Brasovul clasându-se în primele 15 locuri la nivel naţional.
0907rflb
 
Dental Elite E-mail
(3 voturi)
Vineri, 06 Iulie 2018
Profesionalism, eleganta, relaxare sunt cateva dintere atuurile cu care noua clinica de stomatologie, Dental Elite, situata pe strada Strada Mihai Viteazul 22, isi asteapta pacientii. Cu un colectiv ce a acumulat de-a lungul timpului o vasta experienta si cu aparatura de ultima generatie, Dental Elite promite tratamente fara durere, atat pentru cei mai mici dintre pacienti, cat si pentru cei mai mari. Proiectul a plecat de la o singura idee, cea mai buna solutie stomatologica pentru pacienti. Clinica se intinde pe o suprafata de peste 300 mp si are in acest moment, 4 cabinete si un centru modern de radiologie, dotat cu cel mai modern scanner 3d si 2d din oras. DentalElite – excelență în calitatea actului medical.
0607de
 
PUBLICITATE
 
S-au autosesizat E-mail
(1 vot)
Joi, 05 Iulie 2018
Protecția Consumatorului s-a autosesizat si în scandalul privind neinformarea populației asupra sistării apei potabile, ca urmare a inundațiilor din ulimtele zile. Reamintim faptul ca dupa inundatiile de la finalul saptamanii Compania Apa a avut probleme cu distributia de apa potabila in mai multe zone. Cei responsabili spun ca nu au avut timp sa anunte populatia, asta cu toate ca semnalele erau clare. Astfel, locuitorii zonelor afectate nu au reusit nici macar sa isi faca rezerve de apa.
0507sa
 
Din ce în ce mai slabi E-mail
(2 voturi)
Miercuri, 04 Iulie 2018
Rezultate dezamagitoare la examenul de bacalaureat din acest an. Procentul de promovabilitate în județul Brașov este de 74,28%, mai mic față de anul 2017. Avem licee unde elevii au promovat examenul in proportie de 100%, dar si licee unde niciun elev nu a reusit sa ia media 6. Niciun absolvent nu a reușit să ia zece curat la toate probele examenului.
0407dcicms
 
PUBLICITATE
 
Nu au bani pentru pagube E-mail
(1 vot)
Marţi, 03 Iulie 2018
Vesti nu tocmai bune vin de la reprezentantii guvernului. Chiar daca acum se contorizeaza pagubele, distrugerile de proportii sunt greu de atenuat. Vorbim acum despre cele doua poduri care s-au prabusit sub greutatea apelor, lasand izolate comunitati intregi. In timp ce la Comana autoritatle judetene au inceput demersurile de reabilitare de cateva luni, la Budila se pare ca totul va dura mai mult. Vorbim despre o investitie foarte mare, pe care guvernul nu pare dispus sa o suporte.
0307nabpp
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
Stirile Nova
 
 
Vineri
septembrie
2018
21
 

Translate

Video

Nova TV
Bucuria Credinţei 20 septembrie 2018


Ultimele comentarii

Apel pentru Olimpia
La fel trebuie facut si pentru Agrement Tampa. https://www.facebook.com/mancipri/posts/1186912887996...
Vrea continuitate
Succes Domnule suntem alături de Dumneavoastră. Acestea a fost dorința Domnului Bârlădeanu, s...
România nu mai vrea să vândă pământ străinilor
Manca-ti-as ciocu codrute!
Hart Hotel

. . . . . . . . . . . . . .