Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Schema de compensare - plafonare pentru energie ar putea fi prelungită până în 2026

Schema de compensare - plafonare pentru energie ar putea fi prelungită până în 2026
(0 voturi)
Luni, 11 Martie 2024
Schema de compensare - plafonare pentru energie ar putea fi prelungită până în 2026, iar un răspuns final sper să îl avem în maximum două săptămâni, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, confirmând astfel informațiile publicate de noi anterior.

„În trimestrul III al anului trecut, luând în calcul preţurile plafonate, deci cele plătite efectiv de români, România a avut al patrule cel mai ieftin gaz şi a cincea cea mai ieftină energie electrică din Uniunea Europeană. Sunt datele Eurostat pe trimestrul III din 2023. Sunt curios dacă aceste ştiri pozitive vor fi preluate. Avem în acest moment o schemă care funcţionează şi a asigurat o stabilitate pentru clientul final şi asta a fost foarte important. A asigurat şi o predictibilitate pentru restul anului. E adevărat, am întâmpinat dificultăţi pe partea de compensare a furnizorilor, acolo unde datoriile sunt semnificative la Ministerul Energiei şi cred că vorbim de undeva la 1,5 – 1,6 miliarde lei. În acest context, noi am luat în calcul faptul că preţurile din piaţă au scăzut şi atunci urmărim, împreună cu ANRE, o formulă de ajustare a schemei de compensare – plafonare, care să reflecte aceste preţuri mai mici din piaţă şi care să se simtă şi la nivelul românilor. În niciun, caz preţurile nu vor creşte la consumatorul final”, a spus Burduja.

Întrebat dacă schema de compensare – plafonare ar putea fi prelungită şi după luna martie a anului viitor, ministrul Energiei nu a negat această variantă.

„E o variantă de prelungire a schemei de plafonare până în 2026, dar nu vreau să mă pronunţ. Un răspuns final sper să îl avem în maxim două săptămâni, Vom purta o corespondenţă cu Comisia Europeană pe tema asta. Comisia ne lasă”, a precizat demnitarul.

La ora actuală, se află în vigoare o schemă de plafonare a preţurilor la energie, ce urmează să expire pe 31 martie 2025.
 

Președintele AFM a anunțat când începe Programul Rabla 2024. O primă de casare a fost majorată

Președintele AFM a anunțat când începe Programul Rabla 2024. O primă de casare a fost majorată
(0 voturi)
Luni, 11 Martie 2024
Conform lui Laurenţiu Neculaescu, preşedintele AFM, ediția din 2024 a programului Rabla, inclusiv Rabla Plus, debutează pe 19 martie.
 
„Fac un anunţ în premieră la Târgovişte astăzi. Pe data de 19 vor demara Rabla, Rabla Clasic şi Rabla Local. Pentru toţi cei care sunteţi interesaţi (n.n. – primari, șefi de UAT-uri), mai ales pentru unităţile administrativ-teritoriale, ştiţi că am majorat prima de casare la 120.000 de lei (n.n. – suma existentă și în programul din 2023 la nivelul UAT-urilor), dacă doriţi să vă achiziţionaţi o maşină pur electrică şi nu aveţi obligativitatea de a casa o maşină veche”, a declarat Neculaescu.

Prin urmare deși unii au interpretat – din cauza declarației neclare – că suma de 120.000 de lei (24.000 de euro!) este oferită celor care vor să cumpere o mașină electrică prin Rabla Plus, inclusiv persoanelor fizice, informația se referă strict la UAT-uri (Unități Administrativ Teritoriale).

De altfel, în ghidul de finanțare se menționează încă de anul trecut că „instituţiile publice şi unităţile administrativ-teritoriale beneficiază de ecotichet în cuantum de 120.000 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, fără a fi obligate să predea spre casare un autovehicul uzat”.

Preşedintele AFM a fost prezent la Târgovişte, unde a semnat contracte de finanţare ale mai multor localităţi dâmboviţene beneficiare ale programelor AFM privind staţiile de încărcare electrice şi realizarea de piste de biciclete.
 
PUBLICITATE

Efectele Sunetelor Asupra Jocului de Cazino

Efectele Sunetelor Asupra Jocului de Cazino
(0 voturi)
Marţi, 06 Februarie 2024

cazinoOamenii adesea subestimează impactul semnificativ al muzicii de cazino asupra minților noastre și rolul său în creșterea veniturilor cazinourilor. Indiferent dacă este redată într-un cazino tradițional sau pe o platformă online, muzica care însoțește aceste jocuri poate influența stările de spirit și performanțele jucătorilor în diferite moduri. Psihologia din spatele muzicii de fundal este un subiect complex studiat în mod extensiv de cercetători pentru a înțelege efectele acesteia asupra comportamentului și emoțiilor jucătorilor. O descoperire crucială este că muzica redată într-un cazino poate influența profund modul în care oamenii pariază la jocuri precum jocuri cu bani.

Acest factor joacă un rol esențial în industria cazinourilor, unde muzica este folosită strategic pentru a controla interacțiunile jucătorilor cu jocurile, servind ca o armă secretă a cazinoului. Să explorăm cum muzica de fundal a cazinoului influențează chiar și cei mai de succes pariori.

Modifică comportamentul pariorilor

Impactul efectelor sonore și al muzicii asupra industriei de gambling este semnificativ. De-a lungul anilor, cazinourile tradiționale au folosit eficient aceste elemente auditive pentru a crea o experiență captivantă și imersivă. Ca rezultat, jucătorii au dezvoltat o legătură specială cu aceste jocuri, devenind familiarizați cu efectele sonore specifice și muzica care însoțește preferatele lor.

Dar cum influențează asta industria de gambling? Impactul muzicii se extinde mult dincolo de simpla familiaritate și sentimentul de relaxare pe care le crează în săli. De fapt, muzica are puterea de a stimula obiceiurile de pariere. De exemplu, dacă cineva a luat o pauză de la jocurile de cazino, companiile de gambling includ strategic efecte sonore și muzică populară din acele jocuri în reclamele lor. Acest lucru servește ca o amintire a momentelor plăcute petrecute jucând și poate încuraja eficient persoanele să revină și să se angajeze din nou în activități de gambling.

 

HOROSCOPUL DRAGOSTEI Luna iubirii la AFI Brașov

HOROSCOPUL DRAGOSTEI Luna iubirii la AFI Brașov
(0 voturi)
Luni, 05 Februarie 2024

afi-brasov-luna-dragostei

2024 stă sub semnul norocului în ceea ce privește dragostea, pentru toate zodiile, dar predicția vine cu o condiție. Să se socializeze mai mult și să se iasă din zona de confort. Cum vremea de afară nu prea inspiră la plimbări romantice sub clar de lună, în februarie am transformat AFI Brașov într-o destinație de timp liber în care să socializezi și să celebrezi dragostea în fiecare zi. Să vă reamintiți ceea ce sunteți și ceea ce iubiți, cu cine sunteți compatibili și ce înseamnă pentru fiecare dintre voi semnele și gesturile de iubire.

Ne dorim să dezghețăm zâmbetele vizitatorilor noștri într-o atmosferă desprinsă din filmele de dragoste. Am pregătit un decor cu inimi colorate, de toate dimensiunile, zone instagramabile menite să vă inspire la iubire și amintiri noi, de pus în ramă, alături de persoana iubită sau de persoana pe care visați de ceva timp să o invitați la cafea, ursuleți de pluș, mesaje care să vă reamintească cât de bine vă simțiți atunci când iubiți și sunteți iubiți, mesaje care descriu iubirea așa cum o simte fiecare zodie. Cupidon a pregătit chiar și un foișor al dragostei în esplanadă, la etajul unu din mall, loc în care să vă declarați sentimentele sau de ce nu, să spuneți marele DA jumătății. A lăsat și un ajutor fain care să vă fie martor al jurămintelor de iubire. Cupidbear, un urs roșu, desigur, din pluș. Îi puteți da voi un nume, pentru că la finalul lunii ne propunem ca urșii din decor să-i facem cadou.

Stați cu ochii pe noi!

În luna iubirii, pregătim concursuri cu premii super faine pe conturile de social media AFI Brașov, atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Scrie și-n stele că anul acesta toate zodiile au nevoie de mai multă socializare ca să le scrie de bine în horoscopul dragostei, așa că le-am pregătit experiențe faine la AFI Brașov. O cină romantică la Prato Corner de Ziua Îndrăgostiților, o cină cu preparate tradiționale la Sergiana de Dragobete.

2024 este un an bisect, cu 29 de zile, deci și cei născuți în data de 29 februarie se vor putea sărbători, fix de ziua lor. Am pregătit un voucher cadou care să le ofere multe experiențe faine la Trickshot, având în vedere că-și țin ziua o dată la 4 ani. Un burger #homemade, delicios și un cocktail pe terasa all seasons, cu cel mai fain view spre Tâmpa, bowling, biliard și alte jocuri alături de prietenii lor. Și desigur concursul cu urșii de pluș din decor oferiți cadou pentru a vă reaminti să vă bucurați ca un copil atunci când iubiți. Să vă gândiți la un nume fain pentru noii prieteni!

#FAINdeștiut că din ianuarie, te poți bucura de conceptul Prato și în AFI Brasov. Noua locație, Prato Corner își propune să aducă savoarea și aromele Italiei direct în farfuria ta și aduce cu titlu de noutate sandvișurile și foccacinele, care se găsesc exclusiv în această locație.

‘‘Muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor’’. Nu întâmplător, tot în luna dragostei dăm start unei campanii care vă oferă șansa să faceți surprize faine femeilor dragi din viața voastră chiar de mărțișor. La cumpărături de minim 200 de lei din magazinele și locațiile din foodcourt-ul AFI Brașov primiți o invitație cadou la un super concert organizat pe 1 martie alături de Filarmonica Brașov. VIVALDI ANOTIMPURILE – The New Sound of RICHTER. Invitațiile se ridică de la Info Desk, în baza bonului de cumpărături din perioada campaniei, în limita stocului disponibil. E mai FAIN când iubești. Ne vedem la AFI!

 

 
PUBLICITATE
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 martie
Emisiune 18 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 martie
Emisiune 16 martie

(BV-01-ADE)
Emisiune 16 martie
Emisiune 15 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 15 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting