Buna ziua
Va rog sa-mi scuzati indrazneala ca arat nedreptatea din ziua de azi in scolile .
In ziua de azi murim cu dreptatea in mana.Din ce a spus D-NA inspector scolar nu se respecta nimic OARE se inteleg intre ei .
Sa facut mai multe sesizari cu privire la fondul scoli ,clasei ,carti ,etc dar nu se vede nici o schimbare .
De aceea am incercat sa pun punctul pe i ,dar nu putem de uni singuri pentru ca exista intimidare sau razbunare pe copii.De acea nimeni nu indrazneste sa spuna nimic.AICI NU EXISTA DREPTUL COPILULUI.
Nu mai la clasa I s-a dat la inceput pentru caiete speciale si clasa [nu spus fond]110RON/copil .
Eu personal nu am vazut mare lucru .sa adunat pe clasa cam 21de milioane.
Sa dat bani de cadou de craciun la invatatori [200RON] se mai dau si acuma de 8 martie [300RON],iar lor nu le impoziteaza nimeni se mai dau si de
sfarsit de an .Dar nimeni nu spune nimic ca sa nu sufere copilul .Iar acuma mai are tupeul sa ceara si fondul scoli [clasei] cat 30 RON/copil;
Ce fac parinti care au 2 copi si mai stau si in somaj sau le tai patronul 20%din salariu si sunt utilitatile ,bancile ,etc la salariu de 500RON .
DE ACEEA SPUN MAI ESTE DREPTATE LA NOI IN TARA ?DACA TE DUCI SI SPUI LA DIRECTIUNEA SCOLI REPLICA ESTE 'DACA NU-TI
PLACE SITUATIA POT SA TRANSFER COPILUL LA ALTA SCOALA.SAU SE RAZBUNA PE COPIL.
TELEVIZIUNEA MAI POAET FACE CEVA.
va multumesc anticipat22