|
Salut,
Azi am urmarit pentru prima oara emisiunea Punctul pe I, de la televiziunea dvs, cu subiectul "Cursuri pentru someri".
Din pacate, emisiunea se incadreaza in categoria celor care reusesc sa iti provoace o stare de somn, asta daca nu schimbi canalul.
E ciudat ca desi tema era "Cursuri pentru someri", primele 7 minute au fost alocate prezentarii unor statistici pentru luna mai, in conditiile in care azi este 26 iunie. Informatiile prezentate de invitatul dvs., dnul Iosif Ciurean, in acest interval au fost demult "fumate" atat in cadrul jurnalelor dvs., cat si la alte televiziuni locale. Cred ca cel mai bine era daca faceati o prezentare gen power point ( ori alt program similar) cu aceste informatii. Lua maxim 3 minute prezentarea lor si poate se reusea sa se discuta subiecte mai interesante. Oricum in cele 7 minute nu au fost comentate datele ,asa ca tot degeaba le-a povestit.
In al doilea rand emisiunea cel putin cea pe care am vazut-o a fost lipsita de dinamism. Ma surprinde pentru ca dnul Mircea Valean, era un pic mai acid cel putin in presa scrisa. Pe sticla insa are interventii destul de rare, nu intrerupe invitatul, il lasa sa continue cu balivernele. Pacat.
Un alt aspect pe care as dori il sugerez este sa introduceti un invitat si prin telefon. De exemplu, in cazul emisiuni de azi puteati introduce pe admnistratorul unei firme care este interesat de obtinerea unor fonduri pentru organizarea de cursuri de perfectionare pentru angajati sau un reprezentant al unei firme care a benificiat de fonduri. Facea un pic mai interactiva emisiunea dvs.
O zi buna,
Gorge
|