laurentiu (Membru)
Fresh Boarder
Subiecte/Mesaje: 2
|
|
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 9 luni
|
|
marinescu liviu a scris:
Foarte adevarate toate afirmatiile din reportajul "Inselati de avocat ? " . Toti cei doritori de ajutor sunt rugati sa trimita mail pe adresa ">
Foarte interesant ,,domnul liviu,, chair asa va numiti ?!
Eu cred ca cineva a creat cont cu numele administratorului de bloc si altcineva se ascunde sub aceast cont de pe site !
R U S I N E !
Pentru mai multe detali lasati un email pe adresa: "> si acolo vom discuta !
Va Multumesc !!
|
|
|
|
Conectat
|
|
|
|
|
|
|
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 9 luni
|
|
|
SI EU AM CUMPARAT O LOCUINTA DE LA BEJLIU CONSTANTIN, DESPRE CARE POT SA SPUN CA NE-A MINTIT CU BUNA STIINTA CAND NE-A PROMIS" MAREA CU SAREA" , IAR REZULTATUL ESTE CA LOCUIM CCA. 250-300 PERSOANE IN
NESIGURANTA , CU GUNOAIE DE TOT FELUL IN CURTEA CARE A RAMAS NEAMENAJATA , CU O POARTA DE INTRARE CARE SE MAI TINE IN DOUA SARME DUPA CARE VA CADEA,CU TOT FELUL DE "COSMELII" CARE AR FI TREBUIT DARIMATE DE MULT , CU" DOMNUL" MAI SUS
AMINTIT (BEJLIU,AVOCAT!!!)CARE DUPA DIFUZAREA REPORTAJULUI NU A MAI FOST VAZUT DE NIMENI(FARA EXAGERARE),PE CAP CU UN ASA ZIS "ADMINISTRATOR" , OMUL DE CASA AL LUI BEJLIU , RUDA APROPIATA , CARE STRINGE DOAR BANI PENTRU LUMINA IN REST DACA IL INTREBI CARE ESTS SITUATIA , ITI RASPUNDE FOARTE BINE "DRESAT" CA EL NU STIE NIMIC , SI SA LUAM LEGATURA CU CUMNATUL LUI ( BEJLIU !!! ) CU CARE NU POATE LUA LEGATURA NIMENI!
|
|
|
|
Conectat
|
|
|
|
ana (Vizitator)
|
|
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 7 luni
|
|
CUMPARATOR INSELAT DE AV. BEJLIU a scris:
SI EU AM CUMPARAT O LOCUINTA DE LA BEJLIU CONSTANTIN, DESPRE CARE POT SA SPUN CA NE-A MINTIT CU BUNA STIINTA CAND NE-A PROMIS" MAREA CU SAREA" , IAR REZULTATUL ESTE CA LOCUIM CCA. 250-300 PERSOANE IN
NESIGURANTA , CU GUNOAIE DE TOT FELUL IN CURTEA CARE A RAMAS NEAMENAJATA , CU O POARTA DE INTRARE CARE SE MAI TINE IN DOUA SARME DUPA CARE VA CADEA,CU TOT FELUL DE "COSMELII" CARE AR FI TREBUIT DARIMATE DE MULT , CU" DOMNUL" MAI SUS
AMINTIT (BEJLIU,AVOCAT!!!)CARE DUPA DIFUZAREA REPORTAJULUI NU A MAI FOST VAZUT DE NIMENI(FARA EXAGERARE),PE CAP CU UN ASA ZIS "ADMINISTRATOR" , OMUL DE CASA AL LUI BEJLIU , RUDA APROPIATA , CARE STRINGE DOAR BANI PENTRU LUMINA IN REST DACA IL INTREBI CARE ESTS SITUATIA , ITI RASPUNDE FOARTE BINE "DRESAT" CA EL NU STIE NIMIC , SI SA LUAM LEGATURA CU CUMNATUL LUI ( BEJLIU !!! ) CU CARE NU POATE LUA LEGATURA NIMENI!
eu am dat avans pentru o locuinta in stupini pe care ne-au promis-o ca va fi gata la sfarsitul anului 2009 dar nu a ramas decat la stadiul de sapaturi.vreau sa fac un apel tuturor care se afla in aceasta situatie sa ma contacteze la adresa de mail "> sa ne unim fortele sa vedem cum facem sa scoatem banii de la nenorocit daca mai putem ca locuintele nu le mai primim cu siguranta.am inteles ca este bagat in datorii pana peste gat
|
|
|
|
Conectat
|
|
|
|
Ana (Vizitator)
|
|
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 6 luni
|
|
|
Buna, daca ai ai multe detalii despre aceste locuinte, te rog sa ma contactezi pe e-mail sau pe mesenger. Iti multumesc.
|
|
|
|
Conectat
|
|
|
|
|
|
|
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 2 luni
|
|
laurentiu a scris:
marinescu liviu a scris:
Foarte adevarate toate afirmatiile din reportajul "Inselati de avocat ? " . Toti cei doritori de ajutor sunt rugati sa trimita mail pe adresa ">
Foarte interesant ,,domnul liviu,, chair asa va numiti ?!
Eu cred ca cineva a creat cont cu numele administratorului de bloc si altcineva se ascunde sub aceast cont de pe site !
R U S I N E !
Pentru mai multe detali lasati un email pe adresa: "> si acolo vom discuta !
Va Multumesc !!
|
|
|
|
Conectat
|
|
|
|
|