Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Forumul Nova TV
Bun venit, Vizitatorule
Autentifica-te sau Creaza-ti cont.    Ai pierdut parola?
locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin (1 membri/vizitatori citesc acum) (1) Vizitatori
Nu trebuie sa aveti un cont pentru a putea scrie in aceasta sectiune!
Mergi in josScrie un subiect nouScrie un raspuns Preferat de: 0
SUBIECT: locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin
marinescu liviu (Vizitator)

locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 10 luni  
Foarte adevarate toate afirmatiile din reportajul "Inselati de avocat ? " . Toti cei doritori de ajutor sunt rugati sa trimita mail pe adresa ">284fa75fa1d3d7fdb409b57b9794fc1c

Conectat Conectat  
  Reply Quote
laurentiu (Membru)
Fresh Boarder
Subiecte/Mesaje: 2
graphgraph
Offline Click aici pentru a vizualiza profilul acestui membru
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 9 luni  
marinescu liviu a scris:
Foarte adevarate toate afirmatiile din reportajul "Inselati de avocat ? " . Toti cei doritori de ajutor sunt rugati sa trimita mail pe adresa ">284fa75fa1d3d7fdb409b57b9794fc1c

Foarte interesant ,,domnul liviu,, chair asa va numiti ?!
Eu cred ca cineva a creat cont cu numele administratorului de bloc si altcineva se ascunde sub aceast cont de pe site !

R U S I N E !

Pentru mai multe detali lasati un email pe adresa: ">3865323b8d378b02d3b5de0f974bded0 si acolo vom discuta !

Va Multumesc !!

Conectat Conectat  
  Reply Quote
razvan (Admin)
Admin
Subiecte/Mesaje: 159
graph
Sexul: Barbat Nova TV - Tu contezi! Localitatea: Brasov
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 9 luni  
Nu avem control asupra identitatii persoanei care se inregistreaza. Prin urmare, Nova TV nu garanteaza informatiile de pe forum ca fiind corecte.

Conectat Conectat  

Reply Quote
laurentiu (Membru)
Fresh Boarder
Subiecte/Mesaje: 2
graphgraph
razvan a scris:
Nu avem control asupra identitatii persoanei care se inregistreaza. Prin urmare, Nova TV nu garanteaza informatiile de pe forum ca fiind corecte.

DA Admin ! Iti multumesc pentru aceasta informatie !!

Conectat Conectat  
  Reply Quote
SI EU AM CUMPARAT O LOCUINTA DE LA BEJLIU CONSTANTIN, DESPRE CARE POT SA SPUN CA NE-A MINTIT CU BUNA STIINTA CAND NE-A PROMIS" MAREA CU SAREA" , IAR REZULTATUL ESTE CA LOCUIM CCA. 250-300 PERSOANE IN
NESIGURANTA , CU GUNOAIE DE TOT FELUL IN CURTEA CARE A RAMAS NEAMENAJATA , CU O POARTA DE INTRARE CARE SE MAI TINE IN DOUA SARME DUPA CARE VA CADEA,CU TOT FELUL DE "COSMELII" CARE AR FI TREBUIT DARIMATE DE MULT , CU" DOMNUL" MAI SUS
AMINTIT (BEJLIU,AVOCAT!!!)CARE DUPA DIFUZAREA REPORTAJULUI NU A MAI FOST VAZUT DE NIMENI(FARA EXAGERARE),PE CAP CU UN ASA ZIS "ADMINISTRATOR" , OMUL DE CASA AL LUI BEJLIU , RUDA APROPIATA , CARE STRINGE DOAR BANI PENTRU LUMINA IN REST DACA IL INTREBI CARE ESTS SITUATIA , ITI RASPUNDE FOARTE BINE "DRESAT" CA EL NU STIE NIMIC , SI SA LUAM LEGATURA CU CUMNATUL LUI ( BEJLIU !!! ) CU CARE NU POATE LUA LEGATURA NIMENI!

Conectat Conectat  
  Reply Quote
VASILE (Vizitator)

laurentiu a scris:
marinescu liviu a scris:

Eu cred ca cineva a creat cont cu numele administratorului de bloc si altcineva se ascunde sub aceast cont de pe site !

R U S I N E !

Pentru mai multe detali lasati un email pe adresa: ">3865323b8d378b02d3b5de0f974bded0 si acolo vom discuta !

Va Multumesc !!

CINE L-A ALES PE DOMNUL LIVIU (ha,ha , domnul) ADMINISTRATOR ? L-AU ALES LOCATARII CA SA ADMINISTREZE CE? O LOCATIE CARE
ARATA ABSOLUT GROAZNIC PE AFARA , ASTA PENTRU CA O ADMINISTREAZA FOARTE BINE ACEST DOMN (ha,ha).
TUPEU JEGOS DE-A DREPTUL !

Conectat Conectat  
  Reply Quote
ana (Vizitator)

Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 7 luni  
CUMPARATOR INSELAT DE AV. BEJLIU a scris:
SI EU AM CUMPARAT O LOCUINTA DE LA BEJLIU CONSTANTIN, DESPRE CARE POT SA SPUN CA NE-A MINTIT CU BUNA STIINTA CAND NE-A PROMIS" MAREA CU SAREA" , IAR REZULTATUL ESTE CA LOCUIM CCA. 250-300 PERSOANE IN
NESIGURANTA , CU GUNOAIE DE TOT FELUL IN CURTEA CARE A RAMAS NEAMENAJATA , CU O POARTA DE INTRARE CARE SE MAI TINE IN DOUA SARME DUPA CARE VA CADEA,CU TOT FELUL DE "COSMELII" CARE AR FI TREBUIT DARIMATE DE MULT , CU" DOMNUL" MAI SUS
AMINTIT (BEJLIU,AVOCAT!!!)CARE DUPA DIFUZAREA REPORTAJULUI NU A MAI FOST VAZUT DE NIMENI(FARA EXAGERARE),PE CAP CU UN ASA ZIS "ADMINISTRATOR" , OMUL DE CASA AL LUI BEJLIU , RUDA APROPIATA , CARE STRINGE DOAR BANI PENTRU LUMINA IN REST DACA IL INTREBI CARE ESTS SITUATIA , ITI RASPUNDE FOARTE BINE "DRESAT" CA EL NU STIE NIMIC , SI SA LUAM LEGATURA CU CUMNATUL LUI ( BEJLIU !!! ) CU CARE NU POATE LUA LEGATURA NIMENI!

eu am dat avans pentru o locuinta in stupini pe care ne-au promis-o ca va fi gata la sfarsitul anului 2009 dar nu a ramas decat la stadiul de sapaturi.vreau sa fac un apel tuturor care se afla in aceasta situatie sa ma contacteze la adresa de mail ">682c0cab9a78b321db851a7c419e8749 sa ne unim fortele sa vedem cum facem sa scoatem banii de la nenorocit daca mai putem ca locuintele nu le mai primim cu siguranta.am inteles ca este bagat in datorii pana peste gat

Conectat Conectat  
  Reply Quote
ana 24uk (Membru)
Fresh Boarder
Subiecte/Mesaje: 1
graphgraph
Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 7 luni  
am achitat oun avans pentru o locuinta in stupini anul trecut in septembrie.de atunci nu s-a facut nimic si as dori sa imi iau banii inapoi ceea ce nu cred ca va fi prea usor.ii rog pe toti cei care sunt in aceasta situatie sa ma contacteze sa ne unim si sa depunem o plangere si sa vedem ce rezolvam.este un nenorocit care lasa sute de oameni pe strazi in curind daca nu facem nimic.cunosc si cazul din noua

Conectat Conectat  
  Reply Quote
Ana (Vizitator)

Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 6 luni  
Buna, daca ai ai multe detalii despre aceste locuinte, te rog sa ma contactezi pe e-mail sau pe mesenger. Iti multumesc.

Conectat Conectat  
  Reply Quote
vavitza (Vizitator)

Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 2 luni  
laurentiu a scris:
marinescu liviu a scris:

R U S I N E !

Va Multumesc !!

Conectat Conectat  
  Reply Quote
vavitza (Vizitator)

Re:locuintele de pe str. Laminoarelor 14- inselati de av. Bejliu C-tin Scris acum 2 ani, 2 luni  
oare cat va trebui sa mai asteptam pana cand ne vom lua banii inapoi?oameni buni,hai sa facem ceva sa mai depunem inca odata o plangere la parchet sa mai mergem inca oadta la el acasa,mai are cineva o alta idee?
asta in legatura cu locuintele de la stupini,dar in legatura cu astea de pe laminoarelor,ce-i de facut?
cat sa mai asteptam pana sa ne dea contractele?

Conectat Conectat  
  Reply Quote
Mergi in susScrie un subiect nouScrie un raspuns

vei primi cele mai recente subiecte si mesaje direct pe desktop-ul tau
. . . . . . . . . . . . . .