|
Sunt un "stegar" mai in virsta care urmareste emisiunea "Campionii" de aici din Canada unde locuiesc de peste 20 de ani. Ca spectator nelipsit de la meciurile lui FC Brasov (Steagul Rosu) pina in momentul plecarii mele din Romania, gasesc emisiunea "Campionii" interesanta si care ma tine la curent cu ce se intimpla cu echipa, dar si cu sportul brasovean in general. Mi-as permite totusi o sugestie, daca ati putea invita la emisiune "stegari" mai vechi nu numai din cei ai generatiei 2000. Ma refer aici la generatia '65-'75, sigur ca unii dintre ei ne-au parasit si nu mai sunt printre noi, dar cei care inca mai traiesc...Da, l-am vazut pe Gyorffy din generatia aceea, dar atit...Va reamintesc o echipa din '67 de pe vremea regretatului Ploiesteanu:
Adamache-Ivancescu, Jenei, Alecu, Rusu-Pescaru. Naftanaila- Necula, Gane, Goran, Gyorffy. Sigur aici au mai aparut ulterior Feri Balint, Petre Cadar, M. Olteanu, Florescu, Clipa, Serbanoiu, Mateescu, Purcaru, etc. Poate puteti invita citiva dintre cei care mai sunt in putere sa ne povesteasca cum era fotbalul pe vremea lor in comparatie cu cel de astazi.
PS. Am auzit de Meszaros ca mai traieste si a fost dat uitarii, cu toate ca a fost si antrenor la clubul asta nu numai jucator.
Cu stima,
Stefan, un spectator.
|