Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

''Fashion Kids'' by Bianca Draghiciu E-mail
(1 vot)
Marţi, 07 Iulie 2015
Fashion Kids by Bianca Draghiciu este singura emisiunea TV din Romania unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune - o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea.

Emisiunea conţine informaţii utile şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi, precum tot ce trebuie să ştiţi despre tendintele vestimentare pentru micuti, sfaturi si trucuri utile vestimentare,  cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, medical, cultural, sportiv va vor consilia, astfel veti primi cele mai bune recomandari pentru copiii vostri.

''Fashion Kids by Bianca Draghiciu'', lansată de Nova TV , este o emisiune produsă de Adela Diaconu , unul dintre cei mai valoroşi producători de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre 'Fashion Kids'', care se va difuza în fiecare weekend la Nova TV, Adela spune că îşi doreste  să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor . ''Locul în care cei mici isi pot manifesta talentul, creativita­tea,  iar parintii vor primi toate noutatile si informatiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialisti pe domeniul lor de activitate. Ca totul sa fie cat mai real, ne-am gandit ca emisiunea sa fie realizata de una dintre cele mai apreciate si frumoase fetite manechin din Romania - Bianca Draghiciu in varsta de 10 ani.

''Fashion Kids by Bianca Draghiciu'' se adresează în principal copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani. Veti gasi in fiecare emisiune teme  interesante in care copii vor primi lectii de initiere intr-un sport, sesiuni de shopping in care vor prezenta cele mai trendy tinute pentru fetite si baietei, locuri de joaca si petreceri tematice, persoane publice invitate si specialisti care ii vor sfatui pe parinti pe fiecare domeniu in parte, astfel emisiunea se vrea a fi o sursa de informare pentru parinti si de relaxare pentru copii, deopotrivă.
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .