Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Aniversare Etiquette Magazine – revista de lifestyle, business si cultura E-mail
(4 voturi)
Vineri, 30 Mai 2014
Etiquette Magazine a sarbatorit intr-un cadru festiv la palatul Ghika, impreuna cu 500 de invitati , parteneri, colaboratori, VIP-uri, o noua aniversare. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat: Maria Simion, Eduard Irimia, Luis Lazaraus, Andreea Lazar, Carmen Negoita, Anamaria Ferentz, Crina Mardare, Florin Dobre, Bogdan Vladau, Pitbull Atodiresei, Clara Rotescu, Silvia Pop, Clara Ilie, Alex Rozs, Adela Diaconu si multi altii. Dana Savuica a fost gazda evenimentului de 5*, iar Ambasadorul Romaniei peste hotare, Nicolae Voiculet, a deschis seara de festivitate. Tombola cu premii substantiale a creat emotii printre invitati, dornici sa le castige, iar artistii de la Casa de productie Lanoy ( Matteo, Rolla Sparks, F.Charm,  Ligia ft. Alama, Muneca, Diana Rotaru) au incantat publicul cu prestatia lor.
 
 Etiquette etiq2.jpg
Cei peste 400 de invitati s-au delectat cu preparate culinare bio de exceptie, alcatuite din ingrediente bine alese de bucatarii restaurantului Cocosu’ Rosu, acompaniate de bauturi fine de la Cotnari, Cristalex, ValVis, Sprizzero. Faimosul naist, Nicolae Voiculet, i-a introdus pe cei prezenti intr-o atmosfera aparte, dand astfel startul unei seri memorabile si promovand , totodata, proiectul sau „Romania din inima ta” sustinut de Fundatia pentru o Romanie moderna. Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, acest lucru fiind accentuat de catre designerii ce  au incantat privirile tuturor cu colectiile sezonului de primavara-vara.


Demersul editorial al reviste Etiquette este pe cat de simplu pe atat de provocator: un produs realizat 100% in Romania, care prezinta partea buna si optimista a societatii noastre, care ofera exemple de conduita si de cariera pentru tinerele generatii. Etiquette Magazine a avut inca de la inceput scopul de a prezenta peisajul romanesc in intreaga sa frumusete: povestile interesante ale oamenilor care fac lucrurile sa se mişte în România intr-o directie progresista, cele mai interesante evenimente socio-culturale, tendintele din mediul de afaceri, cele mai viabile destinatii de shopping, cele mai atractive locatii turistice, cele mai noi stiri din moda, cultura, publicitate sau cele mai bune locuri de petrecut timpul liber. De asemenea, revista  pune accentul pe responsabilitatea societatii si este mereu aproape de campaniile umanitare desfasurate de catre ONG-uri. Astfel , cu aceasta ocazie, a promovat campania asociatiei internationale HHC Romania,
Hope and Homes for Children prin transmiterea unui mesaj de implicare activa catre invitatii serii.
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .