Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Florin Timbuc, la duel E-mail
(0 voturi)
Joi, 21 Noiembrie 2013
Ultima ediţie din audiţiile pe nevăzute ale sezonului al treilea „Vocea României” a adus din nou în prim-plan un braşovean.Florin Timbuc, elev la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”, a cântat într-un mod original „Bed of Roses” - Jon Bon Jovi.

Florin Timbuc studiază de doi ani canto, se acompaniază la chitară de mai mulţi ani şi a făcut parte chiar dintr-o trupă,The Newspaper Band, cu care a cântat rock, în special cover-uri, prin Braşov. Înainte de a intra în scenă,Florin a declarat că nu are emoţii, ci doar o mare poftă de-a cânta.
Loredana şi Brenciu au întors scaunele la auzul piesei „Bed of Roses”, interpretate de braşoveanul Florin Timbuc.
În vârstă de numai 18 ani, rockerul Florin a primit doar laude din partea Loredanei:„Ai cântat superb, nu-mi vine să cred că eşti aşa tânăr şi ai o voce atât de lucrată, ai reuşit să aduci în această seară ceva proaspăt, timbrul tău parcă a renăscut această piesă”. Loredana a încercat să-l convingă
să intre în echipa ei, dar Brenciu a mizat pe latura sentimentală, când a auzit că este braşovean şi, mai mult, elev la Colegiul „Andrei Şaguna”, unde a fost şi el, şi au studiat amândoi la Şcoala Populară de Artă. Artistul a încercat chiar să-l momească şi cu altă ofertă:
„Când merg spre Braşov, te duc şi pe tine cu maşina”. În ciuda elogiilor pe care i le-a adus Loredana, Florin a ales să meargă mai departe în competiţie cu Brenciu, antrenorul care i se potriveste cel mai bine, atat din punct de vedere muzical, cat si al firii.
Brașoveanul Florin Timbuc îi roagă pe brașoveni să îi țină pumnii sâmbătă, când va intra în duel cu un contraconcurent la concursul
„Vocea României“, de la ora 20.30, la ProTv. „Este foarte important acest moment, pentru că daca trec de dueluri, ajung in editiile live.
Acolo, de fapt, începe competitia adevarata si lupta pentru voturi. Duelul este cea mai grea etapa a concursului in care fiecare trebuie sa ne
adaptam dupa piesa si dupa partenerul de duel.“
florin timbuc - vocea romaniei florin timbuc - vocea romaniei
florin timbuc - vocea romaniei 3_tmb.jpg florin timbuc - vocea romaniei 4_tmb.jpg
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .