Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Gala iClara Media Awards 2015 by Vox Caffe E-mail
(2 voturi)
Vineri, 27 Noiembrie 2015

Gala Media Awards by iClara.ro, s-a bucurat de prezența unui număr impresionant de personalități de marcă din sport, showbiz, afaceri, muzică și film. Printre laureatele Galei s-au aflat si vedetele postului Nova Tv: Adela Diaconu si Bianca Draghiciu.

a1.jpg
 a4.jpg

Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea a primit nenumarate premii fiind declarata cea mai buna emisiune de fashion din Romania si cea mai logeviva. a5.jpgShow-ul TV s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod „BV01ADE” s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style. Premiul de Excelență în divertisment de calitate a fost acordat in cadrul Galei iClara Media Awards emisiunii de fashion si lifestyle Bv01Ade by Adela Diaconu de la Nova Tv.

 Bianca Draghiciu are doar 10 ani si prezinta singura emisiune pentru copii din Romania la postul Nova Tv, ”Fashion Kids”. Micuta prezentatoare Tv, cocheteaza si cu moda de 4 ani de zile, fiind una dintre cei mai apreciati copii manechin din tara noastra. Bianca a fost laureata cu premiul pentru cel mai bun mini top model din Romania.

 Iată listă celor care au fost omagiați cu diplome de excelență în cadrul Galei iClara Media Awards 2015 by Vox Caffe.

Lăcrămioara Iordăchescu, Monica Iagăr, Adela Diaconu, Monica Roșu, Bianca Drăghiciu, Carmen Tocală, Ioan Cărmăzan, Cristian Țopescu, Nicușor Năstase, Alina și Ilan Laufer, Donița Oancea, Sorana Darclee Mohamad, Roxana Ciuhulescu, Elena Kovacs, Juergen Schunn, Mihai Chițu, dr Cristina Popescu, Tavi Clonda, Gabriela Cristea, Aurelia Dumitru, Ana Gheorghe, Beniamin Cioantă, Adrian Mărgean, Ionuț Glăvan, Cerasela Rogen, Beni Cioantă, Claudiu Motoc, Dan Zătreanu, Răsvan Gabriel Toader, Iuliana Marcius, Adrian Enache, Dorian Popa, Antonia Rondelli, Mihaela Lopez și mulți alții au fost prezenți la Gala iClara Media Awards 2015 by Vox Caffe.

 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .