Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
I’Velo te premiaza cu o bicicleta Sprint E-mail
(0 voturi)
Joi, 25 Iulie 2013

Esti pasionat de pedalat, dar nu ai o bicicleta a ta? Inscrie-te in concursul I’velo! Inchirieaza o bicicleta de cel putin 5 ori, in perioada 3.07 – 31.07.2013, si Sprint Parallax poate fi a ta! Concursul se desfasoara in toate centrele I’Velo din Bucuresti si din tara. Persoanele care vor inregistra mai multe inchirieri, vor avea mai multe sanse de castig. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 1.08.2013.

Afis concurs IVelo.jpg

Orice informatii cu privire la campanie le puteti primi la numarul de telefon 021.310.63.97 , in zilele de luni-vineri, intre orele 10:00 – 18:00 sau la adresa Organizatorului din Bucuresti, strada Olteni, Nr. 3, parter, Sector 3, cu mentiunea pentru campania promotionala „I’Velo te premiaza cu o bicicleta I’Velo”. I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. In cei 3 ani de functionare, programul I’Velo a reusit sa scoata aproximativ 700 000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1200 de tone.

Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor, cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi si Constanta.
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .