Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Iau 9 lei de la magazin pentru un borcan, iar in raft e 23 lei E-mail
(1 vot)
Joi, 25 Aprilie 2013

Proprietara firmei care produce magiunul de Topoloveni, Bibiana Stanciulov a declarat ca incaseaza de la hipermarketuri 9 lei pentru un borcan de magiun, iar in rafturi acesta se vinde cu 20-23 de lei si crede ca romanii nu vor renunta la produsele alimentare traditionale, chiar daca preturile unora dintre acestea pe rafturile magazinelor sunt mari. Ea a adaugat ca niciun producator roman "nu are nesimtirea" ca in aceste conditii sa puna niste preturi mari.

"Dar in conditiile in care eu incasez 9 lei si pe mine ma injura toata lumea pentru magiunul meu, toti ma injura la pret, eu ce sa fac? Nu am alegere", a spus Stanciulov, potrivit Mediafax. Aceasta a adaugat ca borcanul de magiun se vinde in hipermarketuri cu 20-23 de lei. "Despre asta discutam, ca sa nu ma mai injure nimeni pe mine cand vorbim despre magiun", a mai spus ea.

Stanciulov a explicat ca pretul de plecare in discutiile cu hipermarketurile, pentru un borcan de magiun, este de 15 lei, din care incaseaza efectiv 9 lei, restul scazandu-se din pretul initial, ca taxe de marketing, promovare, taxe de revista etc. percepute de magazin. "Dumnezeu stie unde se duce diferenta de la 9 lei la 20-23 de lei", a mai spus ea. Potrivit patronatului din industria conservelor Romconserv lanturile de hipermarketuri impun taxe foarte mari pentru produsele romanesti pe rafturi, care ajung la peste 50% din pret, le pozitioneaza pe rafturi in zone fara vizibilitate si la platesc de multe ori sub costul de productiei. 

 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .