Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
Iau 9 lei de la magazin pentru un borcan, iar in raft e 23 lei E-mail
(1 vot)
Joi, 25 Aprilie 2013

Proprietara firmei care produce magiunul de Topoloveni, Bibiana Stanciulov a declarat ca incaseaza de la hipermarketuri 9 lei pentru un borcan de magiun, iar in rafturi acesta se vinde cu 20-23 de lei si crede ca romanii nu vor renunta la produsele alimentare traditionale, chiar daca preturile unora dintre acestea pe rafturile magazinelor sunt mari. Ea a adaugat ca niciun producator roman "nu are nesimtirea" ca in aceste conditii sa puna niste preturi mari.

"Dar in conditiile in care eu incasez 9 lei si pe mine ma injura toata lumea pentru magiunul meu, toti ma injura la pret, eu ce sa fac? Nu am alegere", a spus Stanciulov, potrivit Mediafax. Aceasta a adaugat ca borcanul de magiun se vinde in hipermarketuri cu 20-23 de lei. "Despre asta discutam, ca sa nu ma mai injure nimeni pe mine cand vorbim despre magiun", a mai spus ea.

Stanciulov a explicat ca pretul de plecare in discutiile cu hipermarketurile, pentru un borcan de magiun, este de 15 lei, din care incaseaza efectiv 9 lei, restul scazandu-se din pretul initial, ca taxe de marketing, promovare, taxe de revista etc. percepute de magazin. "Dumnezeu stie unde se duce diferenta de la 9 lei la 20-23 de lei", a mai spus ea. Potrivit patronatului din industria conservelor Romconserv lanturile de hipermarketuri impun taxe foarte mari pentru produsele romanesti pe rafturi, care ajung la peste 50% din pret, le pozitioneaza pe rafturi in zone fara vizibilitate si la platesc de multe ori sub costul de productiei. 

 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .