Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
Look-ul tău de 5* Specialistii BV 01 ADE te transformă în vedetă E-mail
(1 vot)
Luni, 10 Februarie 2014
bv_t_ntv.jpg
Adela Diaconu va arata şi în acest nou sezon al emisiunii BV01ADE tot ce este in trend, care sunt vedetele in voga si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top din România. Show-ul care a reuşit să pătrundă in casele vedetelor, în culisele studiourilor de televiziune alături de cei mai cunoscuţi oameni de televiziune, care v-a prezentat secretele celor mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii pentru a avea o imagine de succes si v-a aratat în avanpremieră trendurile din modă, revine cu noi invitati de marca.
Catalin Botezatu, Mihaela Borcea, Dana Savuica, Mihai Leu, Maria Simion, Clara Ilie, Irina Wagner, Elena Kovacs, Alex Rozs, Evghenia George, Amatto Zaharia, Virgil Stanescu, Ruxandra Dragomir, Camelia Potec, IamAlina, Juergen Schunn sunt doar cateva dintre vedetele ce vor fi prezente in emisiunea de divertisment. De 7 ani admirati cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top si ale celor mai cunoscute branduri internationale in cea mai longeviva emisiune de fashion din Romania - Bv01Ade.

Ca o rasplata a fidelităţii cu care ne urmăriţi emisiunea, specialistii in moda vă vor oferi o noua imagine marca Nova Tv şi multe premii supriză! Castiga un look de vedeta, creat si promovat de profesionisti! Special guest la Nova Tv: supermodelul international Evghenia George!

Din noul sezon al emisiunii ''BV01Ade'', cei mai buni specialisti in domeniul frumusetii te vor transforma dintr-o femeie obişnuită într-o apariţie eleganta şi stilata!

Stil, moda, make-up, hairstyle, fotografie !

Make-up artistul Diana Ursu, fotograful Tibi Kisgyorgy, hairstylistul Ciprian Vaida, designerul Adela Diaconu si Pr-ul Clara Ilie va vor transforma intr-un star! Cum? Simplu! Participaţi la concursul emisiunii! Specialistii te vor transforma prin machiaj, coafura, fotografie, tinuta! Cei dragi te vor vedea apoi la televizor cu acest nou look 5*, realizat de profesionistii in frumusete de la Bv01Ade!

Pe langa aceasta transformare, iata ce alte premii aduce noul sezon al emisiunii: produse Lush, troler Lamonza, drive test Mercedes Benz oferit de Auto Schunn Romania , echipament Kempo oferit de Federatia Română de Kempo, minge de baschet cu autografe de la jucătorii echipei Steaua CSM EximBank. Regulamentul concursurilor le gasiti pe fan page-ul emisiunii intitulat www.bv01ade.ro by Adela Diaconu
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .