Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Replică la demitere

Replică la demitere
(1 vot)
Marţi, 11 Iunie 2019
Deputatul Remus Borza nu va rămâne în PSD după îndepărtarea sa din funcția de consilier onorific al premierului. Acesta spune că l-a dezamăgit decizia pripită și faptul că nimeni nu i-a cerut să explice sensul declarațiilor sale, apărute în presă în mod denaturat. Remus Borza spune că nevoia de reformă este clară, iar cine nu vrea să vadă această realitate sunt tocmai cei care și-au dorit îndepărtarea sa din guvern.

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 191
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 17 iunie

(La Ţintă)
Emisiune 17 iunie
Jurnal 17 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 iunie
Emisiune 15 iunie

(BV-01-ADE)
Emisiune 15 iunie
Emisiune 14 iunie

(Replica Braşovului)
Emisiune 14 iunie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel