Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Uber
18 ediţii de Bucharest Fashion Week E-mail
(2 voturi)
Luni, 01 Iulie 2013

Cel mai important eveniment de moda din Romania - Bucharest Fashion Week a avut loc in luna iunie, la Ambasad"or Events & Leisure.Festivalul aflat sub egida FashionTV, i-a adus pe cei mai cunoscuti designeri romani dar si nume mari de peste hotare care si-au etalat cele mai noi colectii. Au fost trei seri memorabile dedicate in totalitate modei si modellingului, artei vestimentare si a creatiilor inedite si inspirationale.

ade_fw.jpg
Ajuns deja la cea de 18-a aniversare, Bucharest Fashion Week a fost transmis, prin intermediul FashionTV, in peste 200 de tari de pe tot mapamondul. Iubitorii de moda vor putea admira cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top de la Bucharest Fashion Week in emisiunea Adelei Diaconu, Bv01Ade. Adela - le-a pregatit telespectatorilor sai o sumedenie de surprize in noul sezon al emisiunii ce va incepe din toamna la Nova Tv. Interviuri cu amanunte picante si dezvaluiri incendiare din viata artistilor, sportivilor , vedetelor tv dar si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top de la Saptamana Modei le veti gasi la Nova Tv. De peste 5 ani prezentarile de la Bucharest Fashion Week sunt difuzate integral la ''Bv01Ade'' by Adela Diaconu. Accesati sectiunea video a site-ului www.bv01ade.ro si www.novapress.ro pentru a va gasi prezentarea favorita in cele peste 200 de editii ale emisiunii.
Colectia ''Birds'' semnata Cătălin Botezatu s-a bucurat de cel mai mare succes de la Bucharest Fashion Week.Designerul a folosit foarte multă dantelă, broderie si, bineînteles, pene si blănuri. Catalin Botezatu pregăteste deja următoarea colectie pentru New York Fashion Week, din septembrie. Este vorba de o nouă colectie haute couture pentru femei, influentată de India, care va fi un spectacol, si o colectie mixtă fete-băieti, lenjerie intima, cămăsi, un pret-a-porter de lux, influentă Indiana Jones.
Festivalul s-a desfasurat intr-o locatie superba, Ambasad"or Events & Leisure a omului de afaceri Nicusor Stan, un intreprinzator tanar, activ, cu o experienta importanta de business, obtinuta in 18 ani de activitate despre care veti afla mai multe in emisiunea Bv01Ade de la Nova Tv.

 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .