Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Nova TV - Tu contezi
Stirile Nova (70 Materiale)
StirileNova.jpgEchipa de ştiri a televiziunii Nova şi-a propus să vă ofere toate informaţiile din comunitatea în care trăim.
Jurnaliştii noştri se raportează în modul cel mai corect la realităţile cotidiene şi vă informează corect asupra evenimentelor.

Punctul pe I (316 Materiale)
Punctul pe I"Punctul pe I", o emisiune dedicată sută la sută oraşului şi braşovenilor. La emisiunea "Punctul pe I" vom încerca împreună să aflăm cum sunt luate deciziile care ne privesc pe noi, braşovenii. Oficialii vor prezenta în faţa telespectatorilor, in direct, ceea ce au făcut şi mai ales ceea ce nu au facut pentru cei care i-au ales. "Punctul pe I" o emisiune realizată pentru braşoveni si nu pentru oficiali.

Replica Brasovului (92 Materiale)
replica_brasovului.jpg

Faţă în faţă (167 Materiale)
Zona NeutraMai avem mult până să ieşim din criză? Are România şanse de redresare ? Sunt fondurile europene soluţia miraculoasă pentru creşterea economiei? Cum se descurcă în această perioadă cu gestionarea banilor, dar şi cu finanţarea necesară activităţii curente firmele, dar şi autorităţile publice locale, aflati din emisiunea “Faţă în Faţă”.

Timp pentru suflet (17 Materiale)
Timp pentru suflet

La Ţintă (234 Materiale)

radarpressLuni de la ora 18:10


Poveşti din Braşov (539 Materiale)
Pobesti din BrasovCornelia Crevean, producător şi realizator "Poveşti din Braşov", emisiune ce se difuzeaza zilnic de luni până vineri de la ora 15:00 la NOVA TV, şi in reluare de la ora 8:00. 

BV-01-ADE (237 Materiale)

bv01ade.jpg Adela Diaconu este realizatorul TV care a reușit în scurt timp să impună un produs media local pe piața media națională de divertisment. Emisiunea BV01ADE a primit nenumărate premii fiind declarată cea mai bună și longevivă emisiune TV de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, premiul pentru eleganță și stil în televiziune.

Show-ul TV s-a remarcat prin interviurile convenționale sau mai puț în convenționale , cu nume mari din domenii ca modă și frumusețe , muzică , teatru și cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de modă din România , dar și prin abordarea unei tematici diverse și de interes în cadrul emisiunii. Emisiunea își propune o incursiune zilnică în lumea mondenă de la noi și se remarcă printr-o atitudine curajoasă și tranșantă față de tot ce înseamnă fenomenul monden în general. Show-ul Tv prezintă intervuri cu cele mai cunoscute vedete din România , prezentări de modă exclusiviste, cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții , în acest mod „BV01ADE” s-a identificat imediat că o emisiune de fashion, informații și life-style.

Ioana Lee Show (22 Materiale)
Ioana Lee ShowAlături de scriitoarea Ioana Lee, veți participa la cele mai importante evenimente din America , veți cunoaște oameni a căror decizii influențează omenirea , veți merge la Baluri de caritate, teatru, opera , restaurante, cafenele, veți afla totul despre cărțile pe care le-a scris, dar și despre experiențele de viață care au inspirat-o. Cum e la shopping în America, veți cunoaște doamne de poveste , ce este în trend în America, care sunt personalitățile în vogă de acolo, evenimente de top din Wasghinton, politicienii ce influențează lumea cu deciziile lor, staruri ce scriu istorie. Așadar nu ratați nici un episod din ''Ioana Lee Show'! "Ioana Lee Show" se dorește și un reality show, care să va între nu doar în case , ci și în inimi!

My CLINIQ (2 Materiale)
my_cliniq.jpg "My CliniQ" este emisiunea ce se doreşte a fi un ghid care să te ajute să îţi găseşti stilul personal, ţinând cont de faptul că acesta este într-o continuă schimbare, unde cei mai buni specialiști în frumusețe te așteaptă să îți arate cum dorințele se transformă în realitate. "My CliniQ" by Diana Bianca, în fiecare marți de la ora 19:30.

Student Show (80 Materiale)
Student Show

Bucuria credinţei (104 Materiale)
Bucuria credintei“Bucuria Credinţei”, dezbaterile evidenţiază dialogul şi cooperarea dintre Biserică şi societate, în spirit constructiv. Urmăriţi in fiecare joi, de la ora 17:00, numai la Nova Tv, emisiunea “Bucuria Credinţei” cu părintele Cristian Munteanu.

Zona Neutra (128 Materiale)
Zona NeutraCea mai nouă emisiune a postului nostru de televiziune, Zona Neutră, îşi propune ca prin experienţa şi competenţa realizatorului ei, antrenorul Gabi Stan, să analizeze şi să întoarcă pe toate feţele fotbalul în special şi sportul în general.

Adaugate Recent

Nova TV
Jurnal 25 aprilie

Nova TV
Punctul pe I 24 aprilie 2019

Nova TV
Povesti din Brasov 24 aprilie 2019

Nova TV
Jurnal 24 aprilie

Nova TV
Emisiune 23 aprilie 2019 pensii

Nova TV
My Cliniq 23 aprilie 2019


. . . . . . . . . . . . . .