Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Concert Extraordinar Nicolae Voiculet "Romania din inima ta" E-mail
(1 vot)
Luni, 08 Septembrie 2014
Crucea Caraiman - 14 Septembrie, ora 14:00 (Telecabina gratuita in ziua concertului)

flyer_concertcruce_210x99mm_300dpi.jpg“Romania din inima ta” este o calatorie prin muzica, pe care naiul, in maretia si puritatea sa, il ofera sufletului spre vindecare si inaltare.
Concertul face parte din turneul "Romania din inima ta", initiat de artistul Nicolae Voiculet si reprezinta un omagiu adus celor peste un milion de eroi ai neamului, cazuti in cele doua razboaie mondiale. Evenimentul este sprijinit de o mare parte de cei 24 de Ambasadori ai Turismului Romanesc, personalitati emblematice ale tarii noastre care alaturi de artistul Nicolae Voiculet, reprezinta adevaratele repere ale Romaniei.

''Romania, din inima TA” - Înseamnă trezirea inimii și a conștiinței din fiecare român la ceea ce înseamnă valori autentice: părinți, familie, acasă, eroi, demnitate, dor, istorie, rădăcini, prin rezonanța lor cu sunetele naiului: ”Trezirea noastră este mulțumirea strămoșilor noștri, care o dată cu noi sărbătoresc și ei.” – Nicolae Voiculeț. Turneul este o redescoperire a valorilor naţionale, un elogiu adus României şi eroilor ei.

Muzica a fost special creata pentru acest eveniment de catre Nicolae Voiculet. Repertoriul contine lucrari din patrimoniul muzical romanesc, printre care Calusul, Doina Sperantei si Ciocarlia. Concertul este sustinut de catre artistul Nicolae Voiculet, care va concerta alaturi de orchestra lui,
va avea ca invitati speciali 20 de naisti din intreaga lume.Spectacolul va incepe la ora 14.00 si va dura 40 de minute. Nu vor lipsi calusarii sau tulnicaresele. Accesul cu telecabina pentru publicul doritor va fi gratuit.
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .