Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Ghost Gathering Râşnov E-mail
(1 vot)
Marţi, 23 Aprilie 2013

In premiera absoluta Ghost Gathering prezinta piesa de teatru Tabloul in regia lui Alexandru Nagy, performance-ul „A Passenger And The Choir Of Thirteen Ghosts“ in Pestera Valea Cetatii si trei proiecte muzicale inedite: FusionCore, Environments si The Thirteenth Sun. Evenimentele vor avea loc in weekendul 12–13 iulie 2013.

Un spectacol distins cu 13 premii in cadrul festivalurilor nationale de teatru, ”Tabloul”, Anti-piesa dupa Eugene Ionesco in regia lui Alexandru Nagy este mai mult decat un spectacol; este o experienta care merita traita! Un spectacol plin de adevar in care se vorbeste deschis despre valoarea artei si a artistului in zilele noastre. Distributie: Domnul cel Gras – Alexandru Nagy; Pictorul – Vlad Dragulin; Alice – Alina Rotaru; Vecina – Teodora Gavrila.

Proiectul artistului Costin Chioreanu, cunoscut pentru colaborarile sale cu trupe din tara si strainatate pe partea de design si ilustratie, „A Passenger And The Choir Of Thirteen Ghosts“ reprezinta un happening ce are rolul de a exprima prin muzica nostalgia vremurilor copilariei, atunci cand spiritul se afla in orice lucru sau fiinta inconjuratoare, precum si povestea transformarii spiritului, alterat in expeditia sa de-a lungul vietii prin societate. Muzica atmosferica realizata de Costin pe chitara devine astfel soundtrack-ul unei piese de teatru jucata de actorul Savulescu Mihai, care va transpune povestea in cuvinte.

Ghost Gathering Rasnov a confirmat pana acum zece formatii participante la cea de-a doua editie a festivalului: Soen (SE), Universe217 (GR), Larrnakh (HU), Kayno Yesno Slonce (BG), Hathor (RO), Hteththemeth (RO), Chaostar (GR), Irfan (BG), Eye of Solitude (UK) si Kistvaen (RO), formatii venind din sfere particulare ale muzicii contemporane – ambiental, neofolk, neoclassic, black metal sau experimental.

 

 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .