Nova TV, novatv, nova, novabrasov, brasov, nova tv brasov, wordpress, Ştirile Nova TV, Nova Tv Mediaş, Nova As S.r.l,

stiri brasov, ultima ora, scandal, romanii sunt destepti

Nova TV

Vedetele sprijina tinerii talentati la Nova Tv E-mail
(0 voturi)
Joi, 03 Octombrie 2013
Din noul sezon al emisiunii ''BV01Ade by Adela Diaconu'' de la Nova Tv, cele mai importante vedete din Romania ii vor sustine pe tinerii talentati si vor promova performanta, creativitatea si implicarea sociala. Vedetele se vor dedica promovarii si recunoasterii tinerilor la inceput de drum care au confirmat prin talentul lor in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor. Cu sprijinul vedetelor: Catalin Botezatu, Ruxandra Dragomir, Mihai Leu, Clara Ilie, Amatto Zaharia, Anne Marie Bontea, Cristian Ciocan ''Hammer'' si al echipei de baschet Steaua CSM Eximbank, realizatoarea de televiziune Adela Diaconu va putea astfel sa mediatizeze cazurile si in acest fel sa aduca recunoasterea acelor tineri care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media. Asteptam ca si alte vedete sa se alature acestei campanii.

Mihai Leu a gasit deja un caz ce va fi prezentat la Nova Tv al unei tenismene foarte talentate, Nicoletta Cantarella, in varsta de 11 ani, din Hunedoara. Catalin Botezatu s-a alaturat acestui caz si ii va face o rochita de tenis. Ruxandra Dragomir, Clara Ilie, Amatto Zaharia, Anne Marie Bontea, Cristian Ciocan ''Hammer'' s-au alaturat si ei si o vor sustine pe Nicoletta in drumul sau de a ajunge o mare campioana. Un alt caz pe care il veti vedea in emisiunea Adelei Diaconu de la Nova Tv este sustinut de echipa de baschet Steaua CSM Eximbank. Jucatorii stelisti au donat 1000 de lei si un tricou pentru Heinrich Andrei Gerber, un baiat invalid din Timisoara. In cadrul emisiunii sale de la Nova Tv, Adela doreste alaturi de vedete sa ii sprijine pe tinerii talentati din diverse domenii de activitate. Intr-o lume in care sunt promovate non-valorile si cei care nu fac nimic deosebit, dar ies in evidenta prin prisma tupeului, goliciunii sufletesti si fizice, scandalurilor, vom demonstra ca in aceasta tara se mai pot promova si oamenii valorosi. Trebuie sa le dam sansa si celor care muncesc cu adevarat si exceleaza in domeniul lor. Prin vedete cu adevarat reale si care au o cariera solida , aceasta promovare nu poate decat sa ii propulseze sa ajunga acolo unde merita! Toti tinerii din tara sunt asteptati sa trimita povestea lor si ce talent au pe fan page-ul emisiunii Bv01Ade by Adela Diaconu.

Adela le-a pregatit telespectatorilor sai o sumedenie de surprize in noul sezon al emisiunii. Interviuri cu amanunte picante si dezvaluirile incendiare din viata vedetelor precum: Catalin Botezatu, Ilie Nastase, Irina Nicolae, Dana Savuica, Mihai Leu, Maria Simion, Carmen Negoita, Galyna Pinzari, Claudia Voicu, Giulia, Vladimir Draghia, Anda Adam, Xonia, Monica Iagar, Irina Wagner si multi altii. Nu vor lipsi prezentarile de moda ale designerilor de top din tara si strainatate de la cel mai important festival din Romania, Bucharest Fashion Week.
 
< Precedent   Următor >
. . . . . . . . . . . . . .