Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

La ceas aniversar Etiquette

La ceas aniversar Etiquette
(8 voturi)
Vineri, 30 Mai 2014
Etiquette Magazine a sarbatorit intr-un cadru festiv la palatul Ghika, impreuna cu 500 de invitati , parteneri, colaboratori, VIP-uri, o noua aniversare. Dana Savuica a fost gazda evenimentului de 5*, iar Ambasadorul Romaniei peste hotare, Nicolae Voiculet, a deschis seara de festivitate. Tombola cu premii substantiale a creat emotii printre invitati, dornici sa le castige, iar artistii precum Matteo, Rolla Sparks si Diana Rotaru au incantat publicul cu prestatia lor.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1986
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 februarie
Jurnal 26 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 februarie
Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting