Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

5000 de locuri la liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a

5000 de locuri la liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a
(0 voturi)
Joi, 02 Iulie 2020

În conformitate cu Calendarul admiterii, astăzi, 1.07.2020, a fost publicată, pe site-ul de web al Inspectoratului școlar Județean Brașov, www.isjbrasov.ro, ierarhia absolvenților de clasa a VIII-a pentru admiterea în liceu pentru anul școlar 2020-2021, în ordine descrescătoare a mediilor de admitere.
 
Oferta educațională pentru clasa a IX-a zi la cele 41 de unitățile școlare liceale și profesionale din județul Brașov cuprinde: 3.108 locuri la nivelul liceal, zi (1.820 la filiera teoretică, 1.036 la filiera tehnologică și 252 la filiera vocațională) și 1.901 locuri pentru învățământul profesional și dual.
 
În perioada 2 – 8 iulie, absolvenții clasei a VIII-a și părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a, vor completa opțiunile în fișele de înscriere la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic. Noutatea în acest an o reprezintă faptul că absolvenții care doresc să se înscrie pentru unul din locurile din unități liceale din alt județ, depun fișa de opțiuni tot în unitatea școlară unde au absolvit clasa a VIII-a, fără a mai fi necesară deplasarea în județul respectiv, la centrul special desemnat pentru acești candidați.
 
În data de 10 iulie va avea loc repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2020 – 2021.
 
Cea de-a doua etapă de admitere în învățământul liceal de stat pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2020 - 2021, va avea loc în perioada 24 iulie - 4 august. La această etapă pot participa pe locurile rămase vacante după prima etapă, candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus/transmis dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, precum și a absolvenților clasei a VIII-a care nu au susținut evaluarea națională.

Articole mai noi:

Hits: 682
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 martie
Emisiune 18 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 martie
Emisiune 16 martie

(BV-01-ADE)
Emisiune 16 martie
Emisiune 15 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 15 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting