Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

”Actualizarea cunostintelor, aptitudinilor si competentelor angajatilor pentru dezvoltarea vietii

”Actualizarea cunostintelor, aptitudinilor si competentelor angajatilor pentru dezvoltarea vietii
(2 voturi)
Vineri, 10 Septembrie 2021
 
First Job School organizeaza in de data 24 septembrie 2021, intre orele 09.00-18.00 CEL MAI MARE TARG DE LOCURI DE MUNCA la Casa Armatei Brasov, organizat in cadrul proiectului ”Actualizarea cunostintelor, aptitudinilor si competentelor angajatilor pentru dezvoltarea vietii active” , cod 134236. Obiectivul general al proiectului urmareste, prin promovarea principiilor de nediscriminare, egalitate de gen si de sansa, cresterea gradului de participare si facilitarea accesului la programe motivante de formare profesionala continua pentru adultii angajati din Regiunea Centru, in special pentru cei cu nivel scazut de calificare (ISCED 0-2) si/sau cu calificari care nu mai sunt cerute pe piata muncii sau au ocupatii din grupa majora 9 conform COR (nivel ISCED 3) si care au varsta peste 40 ani si/sau au domiciliul intr-o zona rurala din Regiunea Centru, prin masuri sustinute care sa conduca la constientizarea angajatilor si angajatorilor cu privire la beneficiile formarii profesionale continue (FPC), care sa conduca la sustinerea unui sistem coerent si de durata de informare, consiliere si orientare profesionala adulti in Regiunea Centru, care sa furnizeze programe de FPC racordate la cerintele regionale ale pietei muncii si ale nevoilor beneficiarilor directi, adaptate atat nevoilor individuale de dezvoltare a competentelor profesionale proprii, cat si a competentelor-cheie ce sustin dezvoltarea personala, ocuparea unui loc de munca si incluziunea sociala, corelativ cu stimularea cooperarii si a implicarii partenerilor sociali din Regiunea Centru in dezvoltarea sistemului de FPC.
 
Evenimentul, care va avea loc la Casa Armatei Brasov, va gazdui minim 15 angajatori din judetele Brasov si Covasna care pun la dispozitia participantilor peste 50 locuri de munca.
 
Ofertele de angajare prezentate la targ sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Regiunea Centru cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati.
 
First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 5000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc. Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati la a58754e492391b263c34c2467e012e62 sau la telefon 0268511951.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1171
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Jurnal 16 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 16 aprilie
Emisiune 16 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 16 aprilie
Jurnal 15 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 aprilie
Stire 15 aprilie

(Ştirile Nova)
Stire 15 aprilie

Hart Hotel