Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Primăria a început implementarea proiectelor declarate câștigătoare

Primăria a început implementarea proiectelor declarate câștigătoare
(0 voturi)
Marţi, 31 Mai 2022
 
Primăria Brașov a demarat procedurile de achiziție pentru trei dintre cele cinci proiecte de bugetare participativă declarate câștigătoare în urma votului brașovenilor, respectiv: „Pistă pentru alergare în parcul Tractorul“; ,,Amenajarea de grădini muzicale în spații comune” și ,,Toaletă publică în parcul Tractorul“. Celelalte două proiecte, „Parcări sigure pentru biciclete“ și „Grădini urbane“, sunt în faza de pregătire a documentației necesare implementării.
 
Săptămâna trecută, primăria a lansat procedura de achiziție pentru Furnizarea şi montarea de suprafeţe artificiale pentru terenurile de sport din muncipiul Braşov, achiziție ce include și amenajarea pistei de alergare din Parcul Tractorul. Această pistă va fi amenajată pe aleile parcului, în zona în care acestea sunt mai late - aproximativ 4,5 metri – și va avea o lungime de 930 de metri, cu două culoare de câte 1,25 metri. Suprafaţa de alergare va fi amenajată cu cauciuc tip tartan, produs care va fi certificat conform Federației Internaționale de Atletism (WA/IAAF) sau prin teste de laborator dinc are să rezulte că materialul respectă cerinţele WA sau IAAF. Acest tip de suprafaţă va asigura o calitate superioară a pistei de alergare, iar elasticitatea conferită va proteja articulaţiile.
 
Primăria va amplasa 3 ansambluri de instrumente muzicale în: Parcul Titulescu, Aleea de Sub Tâmpa și Parcul Tractorul. Primul ansamlu musical cuprinde 6 instrumente muzicale de exterior, un set de 7 clopote tubulare tip Tubular Bells, o tobă mare tip Babel, o tobă tip Babel, un instrument tip liră format din 8 clopote circulare gradate tip Bell Lyre, un instrument aerofon tip Handpipes și un xilofon orizontal tip Harmony. Cel de al doilea ansamblu cuprinde 4 instrumente: o tobă mare tip Babel, un instrument aerofon tip Handpipes, un set de 6 clopote tubulare tip Emperor Chimes și o tobă băncuţă tip Cajon. Toba mare tip Babel va fi prevăzută cu câte un set de ciocănele ancorate cu cablu de instrument. Cel de-al treilea ansamblu va cuprinde 5 instrumente: un set de 7 clopote tubulare tip Tubular Bells, un xilofon tip Sansa - Rimba Mysteria, un set de 5 tobe colorate tip Rainbow Sambas, un clopot tubular tip Cherub și un balafon (marimbas) tip Akadinda. Valoarea estimată a achiziției este de 290.000 de lei, inclusiv TVA.
 
În perioada următoare, primăria va lansa procedura pentru un acord cadru în vederea furnizării şi amplasării de toalete publice automatizate racordabile la sistemul de apă și canalizare şi servicii de întreţinere şi mentenanţă a acestora, acord cadru valabil pentru 4 ani, și pentru achiziția a maxim 28 de toalete automatizate. Una dintre primele șase care vor fi montate este cea din Parcul Tractorul. Procedura este în faza de elaborare a strategiei de achiziție și a fișei de date în vederea publicării ei pe SICAP.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 506
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie
Jurnal 21 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 iunie
Emisiune 20 iunie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 20 iunie
Jurnal 20 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 20 iunie

Hart Hotel