Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Noul cămin pentru persoane fără adăpost a ajuns la stadiul de finisaje

Noul cămin pentru persoane fără adăpost a ajuns la stadiul de finisaje
(0 voturi)
Joi, 09 Iunie 2022
 
Edilii brașoveni și reprezentanții Direcției de Asistență Socială, Mariana Topoliceanu, au verificat astăzi stadiul lucrărilor pentru amenajarea noului cămin pentru persoane fără adăpost, de pe strada Panselelor. Lucrările de amenajare a căminului, începute în iunie 2021, au ca obiectiv crearea unui centru complex care să ofere servicii de adăpost de noapte, centru de zi și centru rezidențial pentru persoanele fără adăpost.
 
Până în acest moment s-au executat: lucrările de consolidare a cladirii, prin turnarea de diafragme de la talpa fundației până la ultimul nivel al clădirii; toate instalațiile prevăzute în proiect - electrică, detecție incendiu, supraveghere video, sanitare, ventilații și termică; lucrările de tencuieli la pereți, aplicare glet și lavabilă; compartimentările din gipscarton; montare uși interioare; montare ferestre PVC; turnare șape pentru pardoseli; tavanele casetate pe coridoare; înlocuirea integrală a acoperișului: grinzi, căpriori, astereală, învelitoare.
 
În următoarele luni se vor turna șapele autonivelante pentru fiecare nivel, va fi montat covor PVC pentru toate nivelurile, vor fi montate corpurile de iluminat, prizele și întrerupătoarele, iar la exterior se va monta fațada ventilată.
 
Lucrările sunt realizate de asocierea dintre HAR&H și RomFit Grup, valoarea lucrărilor fiind de 15.319.748,26 lei + TVA. Termenul de finalizare a lucrărilor este: 17 iunie 2023.

Articole mai noi:

Hits: 495
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie
Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting