Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Noul cămin pentru persoane fără adăpost a ajuns la stadiul de finisaje

Noul cămin pentru persoane fără adăpost a ajuns la stadiul de finisaje
(0 voturi)
Joi, 09 Iunie 2022
 
Edilii brașoveni și reprezentanții Direcției de Asistență Socială, Mariana Topoliceanu, au verificat astăzi stadiul lucrărilor pentru amenajarea noului cămin pentru persoane fără adăpost, de pe strada Panselelor. Lucrările de amenajare a căminului, începute în iunie 2021, au ca obiectiv crearea unui centru complex care să ofere servicii de adăpost de noapte, centru de zi și centru rezidențial pentru persoanele fără adăpost.
 
Până în acest moment s-au executat: lucrările de consolidare a cladirii, prin turnarea de diafragme de la talpa fundației până la ultimul nivel al clădirii; toate instalațiile prevăzute în proiect - electrică, detecție incendiu, supraveghere video, sanitare, ventilații și termică; lucrările de tencuieli la pereți, aplicare glet și lavabilă; compartimentările din gipscarton; montare uși interioare; montare ferestre PVC; turnare șape pentru pardoseli; tavanele casetate pe coridoare; înlocuirea integrală a acoperișului: grinzi, căpriori, astereală, învelitoare.
 
În următoarele luni se vor turna șapele autonivelante pentru fiecare nivel, va fi montat covor PVC pentru toate nivelurile, vor fi montate corpurile de iluminat, prizele și întrerupătoarele, iar la exterior se va monta fațada ventilată.
 
Lucrările sunt realizate de asocierea dintre HAR&H și RomFit Grup, valoarea lucrărilor fiind de 15.319.748,26 lei + TVA. Termenul de finalizare a lucrărilor este: 17 iunie 2023.

Articole mai noi:

Hits: 570
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 19 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 18 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 17 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 iulie

Hart Hotel