Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Generația Tech Brașov 2021

Generația Tech Brașov 2021
(0 voturi)
Miercuri, 15 Iunie 2022
 
După succesul primei ediții a programului de formare în IT și competențe digitale „Generația Tech“, în care din cei 1.200 de brașoveni înscriși, 420 au beneficiat de burse gratuite, municipalitatea, în parteneriat cu Digital Nation și Agenția Metropolitană Brașov, a lansat, în urmă cu o săptămână, ediția a II-a a acestui program. În numai o săptămână, aproape 800 de persoane au completat formularul de înscriere, care rămâne deschis.
 
Programul „Generația Tech“ a fost lansat la nivel național în 2018, de Digital Nation și partenerii săi, și are în acest moment aproximativ 3.500 de absolvenți. La Brașov, programul a demarat anul trecut, cu 420 de participanți (și absolvenți) care au beneficiat de burse gratuite și au avut de ales între 6 programe de pregătire. 50% dintre participanți sunt deja angajați sau freelanceri. Generația Tech la Brașov a însemnat deja peste 96 de ore de formare de grup, peste 400 de ore de mentorat, peste 40.000 taskuri practice și peste 300.000 de interacțiuni online în comunitate. 35 de tineri sunt implicați activ în prezent, în sprijinul a 55 IMM-uri, iar în timpul programului au fost dezvoltate peste 90 de produse digitale, pentru IMM-uri din Brașov, Brăila, Cluj, Neamț, Mureș.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 594
 
Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Emisiune 18 aprilie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 aprilie
Emisiune 18 aprilie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 18 aprilie
Emisiune 18 aprilie, prima parte

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 aprilie, prima parte
Jurnal 17 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 aprilie

Hart Hotel