Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Generația Tech Brașov 2021

Generația Tech Brașov 2021
(0 voturi)
Miercuri, 15 Iunie 2022
 
După succesul primei ediții a programului de formare în IT și competențe digitale „Generația Tech“, în care din cei 1.200 de brașoveni înscriși, 420 au beneficiat de burse gratuite, municipalitatea, în parteneriat cu Digital Nation și Agenția Metropolitană Brașov, a lansat, în urmă cu o săptămână, ediția a II-a a acestui program. În numai o săptămână, aproape 800 de persoane au completat formularul de înscriere, care rămâne deschis.
 
Programul „Generația Tech“ a fost lansat la nivel național în 2018, de Digital Nation și partenerii săi, și are în acest moment aproximativ 3.500 de absolvenți. La Brașov, programul a demarat anul trecut, cu 420 de participanți (și absolvenți) care au beneficiat de burse gratuite și au avut de ales între 6 programe de pregătire. 50% dintre participanți sunt deja angajați sau freelanceri. Generația Tech la Brașov a însemnat deja peste 96 de ore de formare de grup, peste 400 de ore de mentorat, peste 40.000 taskuri practice și peste 300.000 de interacțiuni online în comunitate. 35 de tineri sunt implicați activ în prezent, în sprijinul a 55 IMM-uri, iar în timpul programului au fost dezvoltate peste 90 de produse digitale, pentru IMM-uri din Brașov, Brăila, Cluj, Neamț, Mureș.

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 90
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 1 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 iulie
Jurnal 1 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 iulie
Emisiune 30 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 iunie
Jurnal 30 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 iunie