Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Continuă programul de modernizare a domeniului schiabil din Poiana

Continuă programul de modernizare a domeniului schiabil din Poiana
(2 voturi)
Marţi, 19 Iulie 2022
 
Primăria Brașov continuă programul de modernizare a domeniului schiabil din Poiana Brașov și de consolidare a acestei stațiuni ca principala destinație pentru iubitorii sporturilor de iarnă din România, dar și din alte țări. După ce în prima parte a anului a fost demarată procedura pentru achiziția de noi instalații de producere a zăpezii artificiale și pentru iluminatul pârtiilor Lupului inferior și Drumul Albastru (aceasta din urmă a fost reluată, după decizia CNSC), Primăria a lansat achiziția serviciilor de Întocmire Studiu de fezabilitate pentru proiectul: ”Instalații de iluminat și nocturnă pentru pârtiile Drumul Roșu si Subteleferic“. Urmează, în săptămânile viitoare, procedura de achiziție de elaborare a studiului de fezabilitate pentru construirea de noi linii de transport pe cablu. Tot în acest an, primăria vrea să lanseze și procedura privind extinderea rețelei și asigurarea de noi surse de apă pentru alimentarea lacului din Poiana Ruia, ultima etapă din programul de modernizare a domeniului schiabil.
 
Prin proiectul de iluminare a pârtiilor Drumul Roșu și Subteleferic, Municipalitatea dorește să extindă perioada zilnică de schi pe aceste două pârtii, astfel încât să crească atractivitatea stațiunii, pentru că va fi oferită o alternativă mai spectaculoasă de schi, după lăsarea întunericului. În același timp, va scădea și presiunea existentă la mijloacele de transport pe cablu, având în vedere că perioada din zi în care se poate schia va fi mai lungă.
 
În cazul pârtiei Drumul Roșu, se va instala un sistem de iluminat a pârtiei pe o lungime de cca. 4,7 km.

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 544
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 19 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 18 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 17 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 iulie

Hart Hotel