Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

15,5 de milioane de lei pentru reabilitarea Operei Brașov

15,5 de milioane de lei pentru reabilitarea Operei Brașov
(0 voturi)
Luni, 10 Octombrie 2022
 
 
Primăria Brașov continuă programul de asigurare a finanțării investițiilor prin fonduri nerambursabile, prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență. Astăzi, municipalitatea a depus o solicitare de finanțare nerambursabilă prin PNRR, în valoare de 12.928.365,91 lei fără TVA, pentru renovarea integrată a celor trei corpuri de clădire ce compun Opera Brașov. Acest proiect face parte din componenta V – Valul renovării, Operațiunea B1 - Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice, iar finanțarea alocată acoperă 100% din cheltuielile eligibile.
 
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a lansat apelul de proiecte din Planul național de redresare și reziliență, componenta 5 - Valul renovării, axa 2 - Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, operațiunea B.1: Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice.
 
Vă reamintim că, în această vară, municipalitatea a executat o serie de lucrări de reparații ale zonelor dedicate spectatorilor - foaier, garderobă, casierie, de modernizare a echipamentelor de scenotehnică și a amenajat o toaletă pentru persoanele cu dizabilități.

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 458
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 12 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 12 iulie
Jurnal 11 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 11 iulie
Emisiune 11 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 11 iulie
Emisiune 10 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 10 iulie

Hart Hotel