Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Micii pietoni – Mari cunoscători

Micii pietoni – Mari cunoscători
(0 voturi)
Marţi, 11 Octombrie 2022
 
În data de 11.10.2022, Poliția Locală Brașov a reluat campania de informare asupra importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație rutieră, intitulată ”Micii pietoni – Mari cunoscători”.
 
Un număr de 123 preșcolari de la Grădinița nr. 25 au participat la activitățile interactive organizate de Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto al Poliției Locale Brașov. Polițiștii locali au prezentat materiale adecvate vârstelor participanților, constând în imagini și recomandări referitoare la traversarea în siguranță a carosabilului, regulile ce ar trebui respectate la deplasarea cu bicilete, trotinete, role, skateboard, asigurarea în mijlocul de transport în timpul mersului, conștientizarea pericolului pe care îl reprezintă alegerea străzii ca loc de joacă, importanța cunoașterii și respectării semnificației marcajelor și indicatoarelor rutiere, precum și urmările nerespectării regulilor de circulație.
 
Extrem de curioși și încântați, ”micii pietoni” s-au întrecut în a pune întrebări polițiștilor locali și a răspunde, la rândul lor, întrebărilor acestora. Participând cu entuziasm la jocurile pregătite, copiii au pus în aplicare cunoștințele deținute/ dobândite, în roluri de ”pieton” și de ”polițist local la datorie”.
 
La finalul activităților, preșcolarii au fost răsplătiți cu caschete de polițist local și legitimații confecționate special pentru ei și flyere cu mesaje și imagini pe teme de educație rutieră. Poliția Locală Brașov intenționează să organizeze, în decursul acestui an, activități de informare asupra importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație rutieră atât pentru preșcolari, cât și pentru elevi.

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 155
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 noiembrie

(BV-01-ADE)
Emisiune 26 noiembrie
Jurnal 25 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 noiembrie
Emisiune 25 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 noiembrie
Jurnal 24 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 noiembrie