Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

United Thinkers - un proiect strategic de educație

United Thinkers - un proiect strategic de educație
(0 voturi)
Miercuri, 22 Februarie 2023
Rotary UnitedThinkers este o platformă complet gratuită unde ai acces la modele sănătoase, sesiuni cu lideri de succes din diverse domenii profesionale și formare de la zero pentru abilități cheie de comunicare, argumentare și gândire independentă. Apoi, poți exersa aceste abilități prin implicarea în comunități de tineri reunite sub umbrela United Thinkers, precum Interact, Rotaract și cluburile de dezbateri academice facilitate de ARDOR.

United Thinkers este un proiect strategic de educație, inițiat de Rotary District 2241 România și Republica Moldova, în parteneriat cu Agenția Metropolitană Brașov, Interact, Rotaract și ARDOR.
Ideea proiectului s-a născut în urma a peste 11 ani de implicare a Rotary Club Brașov în dezvoltarea mișcării de dezbateri pentru tineri prin evenimente precum Dezbatem România!, și își propune să scaleze la nivel național impactul în dezvoltarea tinerilor.
Misiunea #UnitedThinkers este aceea de a facilita dezvoltarea în autenticitate a tinerilor, ancorată în modele sănătoase și experiențe pentru antrenarea abilităților practice într-o comunitate a oamenilor care construiesc viitorul.

Experiența UnitedThinkers este structurată pe trei piloni cheie, la care ai acces după crearea unui cont complet gratuit:

1 Interviuri cu lideri profesionali din toate domeniile, care își împărtășesc experiența și sfaturile pentru tinerii de astăzi; Pe pagina unitedthinkers.ro sunt prezentate video-uri introductive ale sesiunilor pe care le vei putea urmări integral și complet gratuit în platformă;

2 Un modul de formare în comunicare, dezbateri și gândire independentă prezentat în mod accesibil de unii dintre cei mai buni tineri oratori din România;

3 Contact cu comunități și spații de experiență în care îți poți continua dezvoltarea și poți aplica abilitățile dobândite, cum ar fi mișcarea de debate, comunitățile Interact și Rotaract sau evenimente precum Dezbatem România și taberele RYLA.

Oricine poate parcurge întreg conținutul platformei și poate obține certificatul de UnitedThinker.


Credem în puterea tinerilor de a construi viitorul! – este viziunea care ne ghidează în dezvoltarea mișcării United Thinkers și îi aștepăm alături de noi pe toți cei care cred în tânăra generație și în valoarea prezentării unei alternative pentru dezvoltarea lor, ancorată în valorile autenticității, disciplinei, respectului, curajului și toleranței.

https://unitedthinkers.ro/despre-proiect/

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 690
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 12 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 12 iulie
Jurnal 11 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 11 iulie
Emisiune 11 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 11 iulie
Emisiune 10 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 10 iulie

Hart Hotel