Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Tu colorezi primăvara la AFI Brașov!

Tu colorezi primăvara la AFI Brașov!
(0 voturi)
Luni, 10 Aprilie 2023
 Tu colorezi primăvara la AFI Brașov!
Spre bucuria copiilor am adus câteva exemplare de ciuperci supradimensionate desprinse din cărțile cu povești la etajul 1 din mall. Copacii înmuguresc, florile, fluturii și iepurașii prind curaj să-și facă apariția în decor și mall-ul devine scena unui festival al culorilor și al veseliei. Atât la parter, cât și etajul din centrul comercial AFI Brașov s-au amenajat zone care pun în scenă această sărbătoare a primăverii și a Paștelui, cu ouă colorate și iepurași drăgălași pentru ca toți brașovenii și turiștii să se bucure de amintiri și experiențe faine la fiecare vizită în mall alături de familie.

 

Aprilie este luna în care sărbătorim Paștele și cum cel mai frumos cadou de sărbători este bucuria timpului petrecut alături de familie, decorul și evenimentele din mall se aliniază acestei misiuni :) cu ateliere de confecționat fluturi, coșulețe, cu lansarea unei noi cărți de colorat pentru copii a simpaticului nostru ursuleț - BAFI, cu organizarea unei vânătoare de ouă de ciocolată și cadouri surpriză pentru cei mici și cu evenimente menite să aducă bucurie, indiferent de vârstă

 

BAFI și prietenul lui, Iepurașul pregătesc amintiri faine pentru toată familia în aprilie, la AFI Brașov 🙂.

AFI Paste 2023 AFI Paste 2023

În 8 aprilie, cei mici pot participa gratuit la ateliere de confecționat coșulețe norocoase pentru mult așteptata Vânătoare de ouă de ciocolată, alături de meșterul popular Gabriela Bularca. Se vor organiza mai multe serii, de la orele 10.00, 12.00 și 14.00. Participarea la ateliere este gratuită, părinții trebuie doar să-i înscrie pe cei mici în avans, completând un google form pe pagina de Facebook AFI Brașov.

 

AFI Paste 2023 AFI Paste 2023

 

Legenda Iepurașului de Paște este legată și de povestea unei femei care nu-și permitea să le ofere dulciuri copiilor ei și pentru a compensa acest lucru și pentru a-i înveseli, aceasta a decorat oăule de Paște și le-a ascuns în grădină. A doua zi, copiii au văzut un iepure în grădină și au crezut că el a adus ouăle. De atunci, în fiecare an vânătoarea ouălor de Paște a devenit tradiție în anumite zone ale lumii. Și în 2023, ducem această tradiție frumoasă mai departe.

Pe 15 aprilie, organizăm o Vânătoare cu 1000 de oău de ciocolată și cadouri care să ofere o experiență faină copiilor la mall.

 

AFI Paste 2023 AFI Paste 2023

 

BAFI și Iepurașul vor fi prezenți la Vânătoarea de ouă de ciocolată și vor scoate chiar și Roata Norocului pentru a le oferi celor mici și alte cadouri precum cartea de colorat a lui BAFI lansată în aprilie de Ziua Poveștilor pentru Copii, stickere, insigne, sacoșe, tricouri. Toate personalizate cu prietenul lor simpatic, BAFI. Anul acesta mărim numărul locurilor de participare la Vânătoarea de Ouă de Ciocolată la 300. Participarea este gratuită, dar necesită înscriere în avans pe pagina de Facebook AFI Brașov, până în data de 13 aprilie. Toate detaliile de participare le veți găsi pe pagina de Facebook.

 

AFI Paste 2023 AFI Paste 2023

 

Și pentru că Paștele înseamnă și cadouri faine pentru cei dragi te anunțăm că Ajutoarele Iepurașului ți le împachetează gratuit la AFI Brașov. Găsești Zona de împachetat cadouri în esplanadă, la etajul 1 din mall în perioada 5 - 15 aprilie, între orele 15.00 și 20.00. Acest serviciu este gratuit în baza bonului de cumpărături care atestă achizițiile făcute din magazinele din AFI Brașov.

De notat că luna aprilie aduce și locații noi în mall. Se deschide magazinul Miniso.

Programul centrului comercial AFI Brașov de sărbători este:
*    15.04: de la 10.00 la 19:00
*    16.04: ÎNCHIS
*    17.04: program normal, de la 10.00 la 22.00


Paște fericit alături de cei dragi!

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 553
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 19 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 18 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 17 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 iulie

Hart Hotel