Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

RETROVAL revine la AFI Brașov în perioada 30 iunie - 2 iulie

RETROVAL revine la AFI Brașov în perioada 30 iunie - 2 iulie
(5 voturi)
Marţi, 27 Iunie 2023

retroval.jpg

Retrăim atmosfera anilor 2000 împreună cu muzică retro, film, concerte, coafuri retro, diafilme, teatru radiofonic, expoziții cu obiecte vintage, photocornere cu televizoare vechi, mobila și covoarele persane din vremurile copilăriei, telefoane vintage, cabină telefonică, poze cu celebra bancă a școlarului cu harta României în fundal, paradă de maşini retro și jocurile copilăriei. Vom face și concursuri de sărit coarda, șotron, de bătut covoare și ne vom reaminti regulile de la Țară, țară vrem ostași. V-am pregătit și premii cu gustul copilăriei. Dacă ți-e dor de pufuleți și mentosane hai în weekend la Retroval.

Vă aşteptăm vineri 30 iunie, de la ora 20.00 la filmul românesc * Liceeni * în aer liber pe terasă, sâmbătă 1 iulie de la ora 20.00 la un concert super fain cu trupa ASIA și duminică 2 iulie la Retro Party cu DJ BKL şi jocurile copilăriei cu MC ANA MOGA si MARIAN MAICAN. Retroval revine la AFI Brasov! 

"Ia cu tine și inima, inima mea
Și ascunde-o în bagaje pe undeva..."

Dacă știi continuarea versurilor.... e cu must să-ți suni prietenii. Haideți să retrăim atmosfera anilor 2000 împreună la ediția a doua de RETROVAL!

Intrarea la festival este gratuită, accesul la concerte și activări se face în limita locurilor disponibile. Ne vedem la mall!

 Retroval


Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 482
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 13 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 13 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 13 iunie
Emisiune 13 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 12 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 12 iunie

Hart Hotel