Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

"Universitaria" - Prima ediţie

"Universitaria" - Prima ediţie
(3 voturi)
Miercuri, 30 Octombrie 2013
7,5 km parcurşi pe biciclete,177 de participanţi de la 16 facultăţi şi premii pe măsură. Aşa s-a desfăşurat Turul Ciclist Universitaria Braşov 2013. Concursul a găsit susţinere în rândul studenţilor şi chiar al profesorilor care s-au înscris şi ei. Câştigătorii au fost aşa cum era de aşteptat concurenţii care practică acest sport de ani de zile. Din păcate, fiind la prima ediţie Universitatea a avut probleme cu organizarea.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 781
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu