Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

2% pentru demnitate

2% pentru demnitate
(4 voturi)
Vineri, 17 Aprilie 2015
Echipa HOSPICE i-a invitat pe brasoveni sa se alature flash-mob-ului care a avut loc in Piata Sfatului. Scopul actiunii este acela de a sensibiliza opinia publica brasoveana cu privire la suferintele semenilor afectati de boli incurabile. Tot cu aceasta ocazie s-a desfasurat si o campanie de strangere de fonduri, mai exact redirectionarea a 2% din impozit catre activitatile centrului, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1973
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 septembrie
Emisiune 21 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 septembrie
Emisiune 20 septembrie

(Ştirile Nova)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 19 septembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 19 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting