Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

2014 anul Brâncoveanu

2014 anul Brâncoveanu
(5 voturi)
Luni, 27 Ianuarie 2014
Printr-o hotarare de guvern, s-a stabilit ca anul 2014 sa fie declarat Anul Brancoveanu. Ministerul culturii a propus guvernului acest lucru, pentru a marca 300 de ani de la martiriul lui Constantin Brancoveanu si a fiilor acestuia. Astfel si biblioteca judeteana Brasov se alatura actiunilor ce se desfasoara in intreaga tara, organizand o expozitie de lucrari dedicate domnitorului. In plus institutia detine cateva carti publicate in timpul domniei lui Constantin Brancoveanu, volume de o valoare culturala deosebita.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 989
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 20 iulie
Emisiune 22 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 iulie
Jurnal 22 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iulie
Emisiune 22 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iulie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png