Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

2014 anul Brâncoveanu

2014 anul Brâncoveanu
(5 voturi)
Luni, 27 Ianuarie 2014
Printr-o hotarare de guvern, s-a stabilit ca anul 2014 sa fie declarat Anul Brancoveanu. Ministerul culturii a propus guvernului acest lucru, pentru a marca 300 de ani de la martiriul lui Constantin Brancoveanu si a fiilor acestuia. Astfel si biblioteca judeteana Brasov se alatura actiunilor ce se desfasoara in intreaga tara, organizand o expozitie de lucrari dedicate domnitorului. In plus institutia detine cateva carti publicate in timpul domniei lui Constantin Brancoveanu, volume de o valoare culturala deosebita.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1195
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel