Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

9 mai

9 mai
(3 voturi)
Vineri, 06 Mai 2016
Ziua de 9 mai are o triplă însemnătate atât pentru România cât şi pentru întreaga Europă. În 1877 Mihail Kogălniceanu citeşte declaraţia de independenţă a ţării noastre. Tot în această zi dar în 1945 Germania semnează actul de capitulare sfârşindu-se astfel cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru ca mai apoi în 1950 să se pună bazele Uniunii Europene. Pentru a marca această zi Muzeul Casa Mureşenilor alături de inspectoratul şcolar şi câteva şcoli din judeţ au organizat un concurs de colaje.

Articole mai noi:

Hits: 1151
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu