Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

A sasea oara in strada

A sasea oara in strada
(6 voturi)
Luni, 14 Martie 2011
Circa 200 de codleni au protestat astazi pentru a sasea oara. Desi in 7 februarie consiliul local a hotarat pastrarea spitalului municipal, Ministerul Sanatatii a decis tranformarea in camine de batrani a spitalelor din Codlea, Victoria si Sacele prin publicarea in monitorul oficial a hotarii de guvern din 11 martie. Codlenii considera ca prin aceasta decizie, ministerul i-a condamnat la moarte, deoarece ei nu au bani pentru a se trata la Brasov, iar in cazul urgentelor distanta poate fi fatala.

Articole mai noi:

Hits: 1023
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 februarie
Jurnal 26 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 februarie
Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting