Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

A treia oara

A treia oara
(0 voturi)
Luni, 30 Martie 2009
Taximetristul acuzat că a omorât două tinere şi apoi le-a ascuns cadavrele a fost adus astazi în faţa judecătorilor, pentru a treia oară. La termenul trecut din data de 9 martie, Ionuţ George Nicolae a recunoscut că el le-a ucis pe cele două fete însă susţine că nu îşi mai aminteşte ce a făcut după crime. Avocatul inculpatului sustine ca acesta are probleme psihice. Astazi au fost audiati martorii. Urmatorul termen este in data de 27 aprilie.

Articole mai noi:

Hits: 997
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 septembrie
Emisiune 21 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 septembrie
Emisiune 20 septembrie

(Ştirile Nova)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 19 septembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 19 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting