Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Acorduri universitare de colaborare

Acorduri universitare de colaborare
(4 voturi)
Luni, 29 Octombrie 2018
Cu ocazia aniversării a 70 de ani de existență a Universității Transilvania, s-a inițiat parteneriatul dintre România și Turkmenistan în domeniul învățământului superior. La eveniment au participat, alături de rectorii semnatari ai acordurilor de colaborare, oficiali ai celor două state. Alături de Universitatea ''Transilvania'', alte două universităţi din România au semnat la sfârşitul săptămânii trecute, astfel de parteneriate. Este vorba despre Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ''Ion Ionescu de la Brad'' din Iaşi şi Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 3115
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 24 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 septembrie
Emisiune 24 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 septembrie
Emisiune 23 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 septembrie
Jurnal 23 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu