Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Adaposturile la verificat

Adaposturile la verificat
(2 voturi)
Miercuri, 04 Martie 2015
Evenimentele din apropierea granitelor Romaniei desfasurate in ultima perioada au readus in discutie tema adaposturilor pentru situatii de urgenta. In Brasov exista mai multe astfel de locuri, majoritatea aflate in administrarea Asociatiilor de Proprietari, care sunt obligate sa le mentina intr-o stare cat mai buna. Autoritatile abilitate atrag atentia ca aceste adaposturi sa fie folosite doar in situatia in care este declarata stare de razboi, nu si in momentele in care se produc dezastre naturale precum inundatii sau cutremure.

Articole mai noi:

Hits: 3142
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu