Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Afacere ambitioasa

Afacere ambitioasa
(2 voturi)
Marţi, 14 Decembrie 2010
Chiar daca 12.000 de firme si-au inchis portile mai exista si intreprinzatori care au curaj sa investeasca. Un tanar sacelean a demarat o afacere ambitioasa pentru perioada sumbra pe care o traversam. El a deschis un parc la iesirea din Brasov spre Predeal unde soferii de tir pot sa-si lase masinile pe perioada restrictiei de circulatie. S-a gandit si la brasovenii care vor sa-si vanda autoturismle si care pot sa le lase in siguranta aici.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 815
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel