Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Ajutor pentru medicină

Ajutor pentru medicină
(0 voturi)
Joi, 16 Februarie 2012
Atunci când viaţa noastră atârnă de un fir de păr, tehnologia îl poate ajuta pe medic să ne trateze. Cercetările au avansat rapid si deja medicina este strâns legată de ingineria electrică şi electronică. Aparatele ne pot ajuta în diagnosticarea bolii, în tratarea ei, în monitorizarea sau în recuperarea noastră. Chiar dacă ele costă în general foarte mult, de cele mai multe ori ne pot salva viaţa. De aceea Facultatea de Medicină împreună cu cea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor au încheiat un protocol de colaborare în domeniul aplicaţiilor medicale cu o firmă privată.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 769
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu