Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Alege inima !

Alege inima !
(6 voturi)
Marţi, 29 Septembrie 2015
In fiecare an, pe 29 septembrie se sarbatoreste Ziua Mondiala a Inimii. Cu acest prilej, o clinica de cardiologie a anuntat efectuarea a 1000 de operatii pe cord deschis, la brasov. Performanta este realizata de o echipa de specialisti, formati in strainatate care si-au pus toata experienta in sprijinul pacientilor. In prezent 17 milioane de oameni mor in fiecare an din cauza afectiunilor cardiovasculare iar specialistii atrag atentia ca daca nu se vor lua masuri numarul va urca la 23 de milioane.

Articole mai noi:

Hits: 1121
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 septembrie
Emisiune 21 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 septembrie
Emisiune 20 septembrie

(Ştirile Nova)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 19 septembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 19 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting