Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Antreprenor pentru performanta

Antreprenor pentru performanta
(2 voturi)
Marţi, 26 Noiembrie 2013
Dupa 3 ani de zile, Scoala Romana de Afaceri Brasov anunta inchiderea proiectului ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA. Derulat in parteneriat cu Schultz Consulting, acesta a cuprins 75 de companii la nivel national, ajungand la final doar 72. La evenimentul de astazi au fost prezenti reprezentanti ai companiilor beneficiare in proiect din regiunea Centru precum si reprezentanti ai Beneficiarului, Schultz Consulting dar si alti invitati interesati de tema formarii in domeniul antreprenoriatului.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1174
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 noiembrie
Emisiune 27 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 27 noiembrie
Jurnal 24 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 noiembrie
Emisiune 24 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting