Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Apel la consens

Apel la consens
(1 vot)
Vineri, 20 Martie 2009
In perioada de criza, autoritatile brasovene se cearta. Investitiile mari, anuntate de ani de zile reprezinta motivul divergentelor. Aeroportul de la Ghimbav sau realizarea unui spital par sa nu mai fie pe lista de prioritati. Lipsa unei infrastructuri adecvate poate duce la pierderea unor investitii de sute de milioane de euro. Prezent la Brasov, ministrul IMM-urilor considera ca acum este nevoie de intelegere la nivel local, pentru binele comunitatii.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 961
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 18 martie

(BV-01-ADE)
Emisiune 18 martie
Jurnal 17 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 martie
Emisiune 17 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 17 martie
Jurnal 16 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 16 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel