Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Arta mozaicului

Arta mozaicului
(0 voturi)
Joi, 13 Septembrie 2012
Tehnica mozaicului a apărut la jumătatea mileniului al doilea după Hristos şi de-a lungul timpul a jucat un rol important, atât ca simbol cultural cât şi spiritual. Din păcate acest secol dominat de digital a trecut într-un con de umbră această artă. Cu toate acestea oraşul nostru se poate mândri pentru că are oameni de valoare care ştiu să preţuiască frumosul. Un exemplu în acest sens este simpozionul naţional de artă a mozaicului organizat de către avocatul Nicolae Ioan Vrâncean care a reunit în cele 10 ediţii de până acum, numai artişti plastici de mare valoare care şi-au expus lucrările în faţa braşovenilor.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 852
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 iunie

(Faţă în faţă)
Emisiune 22 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie
Emisiune 22 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iunie
Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png