Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Au inceput protestele

Au inceput protestele
(0 voturi)
Marţi, 02 Februarie 2010
Luna februarie se anunţă o lună plină de proteste pentru guvernanţi. Nemulţumiţi în special de legea salarizării unice şi de disponibilizările anunţate, bugetarii au dat astazi, „tonul” acţiunilor de protest. Primii sunt funcţionarii publici, care au început lucrul cu publicul cu două ore mai târziu. După bugetarii din administraţia publică, miercuri, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ va picheta Guvernul, în semn de protest faţă de reducerea cu 15.000 a numarului de posturi.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1125
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie
Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting